SVI SMO U OPASNOSTI... OVO JE ZLO KAO TAKVO: Američki astronaut evakuisan posle posete PIRAMIDI NA ANTARKTIKU! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

the truth is out there...

SVI SMO U OPASNOSTI... OVO JE ZLO KAO TAKVO: Američki astronaut evakuisan posle posete PIRAMIDI NA ANTARKTIKU! (FOTO) (VIDEO)

Misteriozni tvit postavlja pitanje koji je stvarni razlog njegovog odlaska na Južni pol u 86. godini i koju je bolest je možda "zakačio" tokom svog boravka tamo...
Objavljeno:

Čuveni američki astronaut Baz Oldrin poslao je misteriozni tvit, koji je potom obrisan! Tvit je sadržao fotografiju piramide i tekst "Svi smo u opsanosti. To je čisto zlo!".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je ubrzo prebačen u bolnicu na Novi Zeland, sa vodom u plućima, ali se ubrzo oparavio zahvaljujući antibioticima i odmaranju. Tako bar glasi zvanična priča.

Oldrin je, iz medicinskih razloga, 1. decembra evakuisan sa Južnog pola gde se nalazio u poseti kao deo jedne turističke grupe.

Njegov misteriozni tvit postavlja pitanje koji je stvarni razlog njegovog odlaska na Antarktik u 86. godini i koju je bolest je možda "zakačio" tokom svog boravka tamo.

foto: Printscreen twitter / therealbuzz

Navodna piramida se nalazi u blizini britanske polarne stanice Princeza Elizabeta na Južnom polu. Ranije je, posredstvom servisa Google Earth, primećeno da se radi o simetričnom objektu veštačkog izgleda koji se dosta razlikuje od glečera i ostalih stenovitih formacija u okolini.

ZAŠTO JE DŽON KERI POSETIO OVU PLANINU NA ANTARKTIKU? Internet poludeo od ove teorije zavere! (VIDEO)

Oldrin nije nije jedina poznata osoba koja je postila taj ledeni kontinent ove godine. Na Antarktiku su ove godine boravili ruski patrijarh Kiril i državni sekretar SAD Džon Keri.

(Espreso.co.rs / Break)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.