PROBUDI SE BEBO: Roditelji su čuli da neko ovo govori preko bebifona, A NIJE BIO NJIHOV GLAS! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Viral Videos

Morbidno!

PROBUDI SE BEBO: Roditelji su čuli da neko ovo govori preko bebifona, A NIJE BIO NJIHOV GLAS! (VIDEO)

Sve je otkriveno kada je majka primetila kako monitor nepravilno funkcioniše
Objavljeno: 10:14h

Nesvakidašnja situacija desila se u Ohaju kada je prestravljeni par u Sinsinatiju čuo jezive reči preko bebi monitora svoje 10-mesečne bebe.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, najpre se začuo glas stranca: "Bebo, probudi se", ali se potom ispostavilo da je neko hakovao njihov bebi alarm još u aprilu 2014. godine, što je manijaku omogućilo da špijunura sva dešavanja u dečijoj sobi.

KREATIVNOST - TO JE ON! Ovaj momak došao je na plažu samo sa GRABULJAMA, a onda napravio projekat koji je ODUŠEVIO PLANETU! (VIDEO)

Sve je otkriveno kada je majka primetila kako monitor nepravilno funkcioniše. Pozvala je svog muža u sobu, a tada je haker shvatio da je njegovom špijuniranju došao kraj.

Eksperti tvrde je došlo do neregularnosti u softveru unutar kamere, kao i da roditelji toga nisu bili svesni. Taj kvar u memoriji za učitavanje omogućio je sofisticiranom hakeru da dođe do lozinke bebi monitora. Mogao je posmatra i sluša njihovu bebu u svakom trenutku.

Roditelji su pozvali proizvođača monitora, a kompanija je objavila užasavajuću istinu: ovo nije prvi put da se nešto slično dešava sa ovim uređajima!

Svako ko ima dodira sa ovakvim stvarima treba potpuno da obezbedi monitor, ali i da nikada ne koristi "default" lozinku.

Podelite ovo sa vašim prijateljima na Facebooku kako bi i drugi roditelji bili svesni ovih bolesnih pokušaja.

(Espreso.co.rs / Little Things)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.