PRIZORI BUDUĆNOSTI - Obišao je 11 muzičkih festivala i zabeležio potpuno NESTVARNE fotke publike u DELIRIJUMU! (FOTO)
Foto: Release The Crowd

spektakularno!

PRIZORI BUDUĆNOSTI - Obišao je 11 muzičkih festivala i zabeležio potpuno NESTVARNE fotke publike u DELIRIJUMU! (FOTO)

Australijanac je bendovima okrenuo pozadinu kamere i fokusirao se na emociju bezoblične i vibrirajuće mase kao i na hiljade različitih faca
Objavljeno: 13:39h

Legendarni australijski fotograf Nik Bezina pokrenuo je novu seriju fotografija pod nazivom "Release The Crowd" koja pokazuje šta muzika predstavlja pojedinim fanovima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bezina je na ovom projektu radio više od 5 godina i u njemu je obuhvatio ukupno 5 zemalja, a na slikama je dokumentovao fanove, publiku i različite haotične situacije na 11 ogromnih muzičkih festivala.

KREATIVNOST - TO JE ON! Ovaj momak došao je na plažu samo sa GRABULJAMA, a onda napravio projekat koji je ODUŠEVIO PLANETU! (VIDEO)

Australijanac je bendovima okrenuo pozadinu kamere i fokusirao se na emociju bezoblične i vibrirajuće mase kao i na hiljade različitih faca.

- Volim da fotografišem muzičke festivale jer osećam da je to mesto gde ljudi mogu da se oslobode svojih inhibicija, rekao je Bezina.

Otkrivajući intenzitet koji dolazi sa potpunim prepuštanjem tonovima sa bine, ali i zajednicama u kojima se nalaze, ove slike pokazuju koliko je publika u stvari slobodna kada se nađe na svojim omiljenim koncertima.

Serija fotografija otkriva i koliko je Bezin morao da se zbliži sa osobom kako bi uhvatio najbolje trenutke na festivalima kao što su Wacken (Nemačka), Download, Sonisphere (Velika Britanija), Primavera Music (Španija) Big Day Out, Future Music, Soundwave, Splendor In The Grass (Austrija).

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.