Policajac PRISLUŠKIVAO VASPITAČICE jer mu je dete u vrtiću zaplakalo!
Foto: AP/Shutterstock

Opasan tata

Policajac PRISLUŠKIVAO VASPITAČICE jer mu je dete u vrtiću zaplakalo!

Osumnjičeni otac je aktivni policajac, a uređaj za prisluškivanje je stavio u ćerkinu torbicu sa igračkama
Objavljeno: 16:31h

Kada ga je ćerka jednog dana dočekala uplakana u vrtiću, Slovencu iz mesta Šmarje pri Jelšah je prekipelo. Rešio je da proveri šta to rade vaspitačice iza zatvorenih vrata i kakve vaspitne metode primenjuju. No, ono što je važno napomenuti za dalju priču je da je njen glavni akter policajac.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da bi saznao šta se događa između dece i vaspitačica on je u ćerkinu torbicu s igračkama postavio spravu za prisluškivanje.

foto: Reuters

Sve to je trajalo nekoliko dana dok osoblje vrtića nije slučajno otkrilo čudnu napravu među devojčicinim stvarima, pa su slučaj prijavile policiji.

- Odmah sam o događaju obavestila policiju i sve zaposlene, kazala je za Slovensku televiziju Jelka Kitak, direktorka vrtića i dodala da je otac sve priznao i izvinio se njoj i vaspitačicama.

foto: Shutterstock

- Bile smo šokirane jer su sumnje sasvim neopravdane. Radilo se o neopravdanom kršenju autonomije javne obrazovne ustanove i naše privatnosti, kazala je ona.

S obzirom na to da je sumnjičavi tata ujedno i policajac, slučaj je preuzelo specijalno tužilaštvo u Ljubljani. Ukoliko bude optužen i osuđen zbog neovlaštenog prisluškivanja i povrede privatnosti, on bi mogao da dobije kaznu do pet godina zatvora, objavili su slovenački mediji.

(Espreso.co.rs / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.