Masakr u Sloveniji: Ubijen lekar, dva policajca i napadač! (VIDEO)
Foto: Reuters / Leonhard Foeger

haos u izoli

Masakr u Sloveniji: Ubijen lekar, dva policajca i napadač! (VIDEO)

Mediji navode da je napadač upucao dvojicu policajaca i lekara i da ga je potom policija ubila, tri osobe u teškom stanju
Objavljeno: 18:19h

Neidentifikovan muškarac otvorio je vatru u bolnici u Izoli u Sloveniji. U pucnjavi ima teško ranjenih i mrtvih, javili su slovenački portali.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Detalji incidenta zasad nisu poznati, ali mediji navode da je napadač upucao dvojicu policajaca i lekara i da ga je potom ubila policija. Čulo se najmanje pet hitaca. Direktor bolnice Radivoj Nardin je izjavio da su tri osobe u teškom stanju i da im život visi o koncu u operacionoj sali.

Jedan svedok je za Primorske novice izjavio da je sa sinom izlazio iz bolnice kada je ugledao strašan prizor - na zemlji je ležao povređeni pollicajac, a nekoliko metara dalje bilo je vozilo sa nekoliko rupa od metaka, u kojem je nepomično sedeo muškarac.

Prema informacijama RTV Slovenije u vozilu je bio napadač i njega je policija navodno ubila. Prema za sada nepotvrđenim informacijama jedan povređeni policajac podlegao povredama.

Prema prvim informacijama, napadač je prvo pucao u čekaonici na očnom odeljenju bolnice, a na meti mu se navodno našao urolog. U čekaonici je nastala panika, a napadač je pokušao da pobegne.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.