BIVŠI SLOVENAČKI PREMIJER POSLAO JEZIV APEL GRAĐANIMA: Njegove reči ODJEKNULE BALKANOM, slušajte samo šta je REKAO
Janez Janša, Foto: EPA-EFE/JOHN THYS / POOL

ZAHUKTAVA SE

BIVŠI SLOVENAČKI PREMIJER POSLAO JEZIV APEL GRAĐANIMA: Njegove reči ODJEKNULE BALKANOM, slušajte samo šta je REKAO

Bivši slovenski premijer Janez Janša se oglasio nakon što je pre nekoliko dana grupa pro-palestinskih demonstranata vređala Jevreje i pozivala na uništenje Izraela

Objavljeno: 11:02h

Nakon što je pre nekoliko dana grupa pro-palestinskih demonstranata u glavnom gradu Slovenije, Ljubljani, vređala Jevreje i pozivala na uništenje Izraela, bivši slovenački premijer Janez Janša pozvao je Slovence da se legalno naoružaju.

„Vrag je odneo šalu. Naoružajte se. Legalno. Hvala svima koji su proširili ovaj poziv, čak i onima koji to ne žele. Mislim na radikalizovane medijske zvezde koje su u vreme kovida svakodnevno pozivale na protivzakonito ponašanje i podržavale one koji to čine, a sada se zgražaju kada neko na vreme upozori na opasnost i pozove na zakonito ponašanje“. napisao je Janša na mreži X.

Prozvao je slovensku vladu i stranku SDS zbog mera za suzbijanje ilegalnih migracija i upravljanja bezbednosnim rizicima.

„Premijer Golob nedavno je čak izjavio da je jedino rešenje problema ilegalnih migracija – učiniti ih legalnima! Migranti su to shvatili tačno kao i izjaviAngele Merkel iz 2015. da su dobrodošli u Nemačku. Verujemo da će slovenski policajci radije sprečiti ilegalne migracije nego igrati ulogu taksista do centara za azil. Svet se promenio u poslednjoj deceniji. U evroatlantskom području, uglavnom na gore. Zapadna civilizacija je potkopana iznutra u svojim vrednosnim temeljima. Nekažnjeno zlo iz Moskve opet fizički preti našem istočnom susedstvu. Pritisak masovnih ilegalnih migracija radikalno razara postojeći način života u EU i jača militantne jezgre u evropskim metropolama“, napisao je između ostalog Janša.

Bonus video:

03:29

OVO ŠTO JE IZRAEL URADIO TO U SVETU MOŽE DA URADI JOŠ SAMO JEDNA DRŽAVA! Španović: To je mnogo teška stvar!

(Espreso/ Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.