Ovo je LICE ZVERI! Satima BRUTALNO MUČIO ŽRTVU, SNIMAO i OBJAVIO na Fejsbuku! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook.com/24sata

SLOVENAČKI PSIHO

Ovo je LICE ZVERI! Satima BRUTALNO MUČIO ŽRTVU, SNIMAO i OBJAVIO na Fejsbuku! (VIDEO)

Snimak kobnog prebijanja, na kojem se se čuje kako žrtva ropće od silne krvi u nosu i ustima, videlo je 230.000 ljudi. Žrtva je u utorak umrla u bolnici
Objavljeno: 10:09h

- Pogledaj se kako izgledaš, prasac jedan. Pogledaj se kakav si. Pogledaj moje ruke, zbog tebe su krvave, zbog tvojih usta i onoga što si rekao, govorio je mladić dok je kamerom snimao pretučenu žrtvu, koja je u utorak umrla u bolnici u Ljubljani.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Video trajanja 23 minute u kojem se iživljava nad svojom polumrtvom žrtvom, Aleš O. (20) objavio je uživo na društvenoj mreži Fejsbuk. Na snimku se čuje kako žrtva ropće jer od silne krvi u nosu i ustima nije mogla da diše, dok joj Aleš govori da je tako i on izgledao, još i gore, i da nije roptao. U jednom trenutku okrenuo ga je na bok uz reči: "Vidiš kako sam dobar, ne želim da se ugušiš".

U nekoliko sati koliko je snimka bila na Fejsbuk pogledalo ju je više od 230.000 ljudi. Neko od njih poslao je anonimnu prijavu policiji, koja je pomoću snimke i podataka sa zlostavljačevog profila nakon nekoliko sati locirala mesto zločina, livadu u blizini naselja Podbočje kraj Krškog u Sloveniji. Andreja C. (26) našli su oko 4 sata ujutro u dubokoj nesvesti, krvavog, promrzlog i sa teškim povredama glave i tela.

Lice mu je bilo potpuno neprepoznatljivo, otečeno i prekriveno masnicama i krvlju, a na vratu je imao veliku crvenu masnicu i krvavi rez, najveroatnije nanesen nekim oštrim predmetom. Hitno su ga prebacili u bolnicu, najprije u Novo Mesto, a onda u Ljubljanu gde je umro. Nakon premlaćivanja uhapsili su Aleša i Martina K. (29). Trojica mladića navodno su bili prijatelji i često su se družili i meštani su ih viđali zajedno, između ostalog, upravo na livadi gde su pronašli ozlijeđenog Andreja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.