SVE SNAŽNIJI NAPADI TURSKE! Erdogan poslao JOŠ VOJNIKA na granicu sa Sirijom! (VIDEO)
Foto: Reuters / Abdalrhman Ismail

ISTERIVANJE EKSTREMISTA!

SVE SNAŽNIJI NAPADI TURSKE! Erdogan poslao JOŠ VOJNIKA na granicu sa Sirijom! (VIDEO)

Cilj operacije Štit Eufrata je da istera ekstremiste Islamske države i kurdske snage iz strateške oblasti u severnoj Siriji
Objavljeno:

Turska je poslala dodatnih 300 vojnika u graničnu oblast sa Sirijom, koji će se pridružiti turskoj operaciji Štit Eufrata, javila je danas turska agencija Anadolija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Cilj operacije Štit Eufrata je da istera ekstremiste Islamske države i kurdske snage iz strateške oblasti u severnoj Siriji.

ONO KAD RUSIJA I SAD ŠAPUĆU: Na konferenciji za medije seli u poslednji red i pregovarali ministri dve najveće svetske sile! (VIDEO)

U izveštaju Anadolije se ne navodi da li je novi kontingent turskih vojnika prešao u Siriju.

Turska podržava antivladine snage u Siriji i ima svoje vojnike u severnom sirijskom gradu Džarablusu i predgrštitađima grada Al-Bab koji je u rukama Islamske države.

Visoki turski zvaničnik rekao je sinoć da je sudbina sirijskog grada Alepa glavna tema razgovora na visokom nivou između Turske i Rusije.

Portparol turskog predsednika Ibrahim Kalin rekao je da se vodi intenzivna diplomatska aktivnost da bi se uspostavio prekid vatre u Alepu i isporučila humanitarna pomoć.

(Espreso.co.rs / Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.