"RAZUMETE DA JE OVO APSOLUTNA PREVARA, LAŽ?": Stigao odgovor, Peskov ZAGRMEO!
Dmitrij Peskov, Foto: AP

OGLASIO SE

"RAZUMETE DA JE OVO APSOLUTNA PREVARA, LAŽ?": Stigao odgovor, Peskov ZAGRMEO!

On je dodao da Moskva proverava da li su od američkih tajnih službi došle bilo kakve poruke o riziku od terorističkih napada u Rusiji

Objavljeno:

Izveštaji američkih medija u kojima se navodi da Rusija navodno ima listu ukrajinskih političara koji su ili za odstrel ili za hapšenje, ukoliko dođe do vojnog sukoba između Moskve i Kijeva, su lažni i predstavljaju apsloutnu fikciju, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Razumete li da je ovo apsolutna prevara, laž? Ovo su lažne priče. Takva lista ne postoji, to su lažne vesti", kazao je Peskov, prenosi Tass.

On je dodao da Moskva proverava da li su od američkih tajnih službi došle bilo kakve poruke o riziku od terorističkih napada u Rusiji. "U procesu smo proveravanja da li je bilo nekakvih poruka od američkih tajnih službi. U ovom momentu, ne znam da li smo dobili takve signale", dodao je Peskov.

On je opisao kao "neobičnu praksu" upozorenje ambasade SAD svojim građanima o riziku od terorističkih napada u Moskvi, Sankt Peterburgu i ruskim regionima koji se graniče sa Ukrajinom.

"U pitanju je neobična praksa, da dođe od diplomatske misije", naveo je on.

1 / 6 Foto: Profimedia

Američka ambasada je u nedelju objavila da, prema neimenovanim izvorima medija, postoji opasnost da bi moglo da dodje do napada na javna mesta i da se savetuju američki građani da prate lokalne i međunarodne medije, izbegavaju gužve i obaveštavaju porodicu i prijatelje o bezbednosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.