NAGRADA ZA PREDSEDNIKA KMG-a ŠEN HAISIJUNGA: Tomas Bah uputio čestitke na jedinstvenom prenosu
ZOI, Foto: Kineska medijska grupa

PRODUŽENO PARTNERSTVO

NAGRADA ZA PREDSEDNIKA KMG-a ŠEN HAISIJUNGA: Tomas Bah uputio čestitke na jedinstvenom prenosu

Do petka (11. februara), 2,05 milijardi sati izveštavanja o ZOI-u je bilo pogledano na TV-u u Kini, što je za 15 odsto više od sadržaja pogledanog tokom celokupnog trajanja igara u Pjongčangu 2018.

Objavljeno: 08:28h

Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah čestitao je Kineskoj medijskoj grupi (KMG) na doprinosu datom uspešnom prenosu Zimskih olimpijskih igara (ZOI) u Pekingu 2022. godine, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu MOK-a.

Na sastanku sa predsednikom KMG-a Šen Haisijungom, predsednik Bah je istakao neviđene brojke publike koje je emiter koji drži prava uspeo da postigne, sa više od pola milijarde ljudi koji su već videli izveštavanje o ZOI-u na KMG-ovoj CCTV mreži do 10. februara, odnosno za period kraći od nedelju dana trajanja Igara.

ZOI
foto: KINESKA MEDIJSKA GRUPA

Do petka (11. februara), 2,05 milijardi sati izveštavanja o ZOI-u je bilo pogledano na TV-u u Kini, što je za 15 odsto više od sadržaja pogledanog tokom celokupnog trajanja igara u Pjongčangu 2018. i Sočiju 2014. zajedno. Kao priznanje za ova dostignuća i dugogodišnje partnerstvo KMG-a, predsednik Bah je takođe dodelio Šenu trofej predsednika MOK-a. Reč je o savremenoj skulpturi koju je kreirao Aleksandar Krivošejev pod nazivom „Nebo je granica“. Skulptura simbolizuje sportistu koji je osvojio zlatnu medalju na svom putu da postane šampion.

MOK i KMG su nedavno produžili svoje partnerstvo do 2032. godine.

(Espreso/Kineska medijska grupa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.