MUŠKARAC NASMRT IZBO ŽENU! Vozač video stravičan prizor, pa ga PREGAZIO
Policija, Foto: EPA/ERSOU

užas

MUŠKARAC NASMRT IZBO ŽENU! Vozač video stravičan prizor, pa ga PREGAZIO

Policija je saopštila da vozača automobila smatra vitalnim svedokom za istragu

Objavljeno:

Neimenovanog vozača, koji je "pokosio" muškarca s nožem koji je na ulici ubadao ženu nasmrt, oslobodila je policija. Napad na Jasmin Kaifi (43), bivšu partnerku Leona Meksakera, se desio prošle nedelje u zapadnom delu Londona. Meksaker je stradao na mestu gde je usmrtio bivšu partnerku, prenosi Miror.

Vozač je oslobođen i neće trpeti posledice, navela je Metropoliten policija. Prethodno je izjavio da nije hteo da naudi nikome. Vozač automobila (26) je uhapšen na licu mesta pod sumnjom da je počinio ubistvo.

U njegovo ime, advokatska kancelarija je izdala saopštenje u kom se navodi da nikada nije želeo da povredi napadača i da je vozilo usmerio ka njemu ne bi li na taj način pokušao da ga razdvoji od žene.

Nalog za hapšenje Meksakera izdat je tri nedelje pre napada, potvrdila je policija. Tražen je jer se nije pojavio na sudu 4. januara pošto je prekršio naređenja da ne sme da uhodi bivšu devojku. Njena porodica tvrdi da je Meksaker zlostavljao ženu koja je imala dvoje dece, tokom njihovog dvogodišnjeg braka. Jedan od njenih sinova je rekao da je tražila zabranu prilaska i da je u stanu instalirala alarm za uzbunu jer ga se mnogo plašila.

Policija je saopštila da vozača automobila smatra vitalnim svedokom za istragu. Biće mu ponuđena i pomoć profesionalaca da bi se izborio sa užasnom situacijom u kojoj je bio.

Policija je pozvala i sve one koji su možda videli sve što se tog dana desilo na ulici da se jave.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.