PEDOFIL RADIO KAO MAJSTOR U ODMARALIŠTU IZ KOJEG JE OTETA MALENA MEDLIN? Imala je svega 3 godine kada je nestala!
Medelin Meken, Foto: Printscreen

NOVI TRAGOVI U MEDINOM SLUČAJU

PEDOFIL RADIO KAO MAJSTOR U ODMARALIŠTU IZ KOJEG JE OTETA MALENA MEDLIN? Imala je svega 3 godine kada je nestala!

Pedofil radio kao majstor u odmaralištu iz kojeg je oteta mala Medlin?

Objavljeno:

Tim nemačkih istraživačkih novinara otkrio je kako je glavni osumnjičeni za nestanak Medelin Meken radio u odmaralištu iz kojeg je devojčica nestala. Pedofil Kristijan Brukner bio je majstor u Oušen klubu u portugalskom Praia da Luzu tog kobnog proleća 2007. godine, prikazano je u dokumentarcu "Novi tragovi u Medinom slučaju", koji se u Evropi emitovao u ponedeljak uveče.

Producent filma rekao je kako su novinari nemačkim i portugalskim istražiteljima predali hrpu istražnog materijala koji dokazuje da je Brukner u više navrata obavljao popravke u odmaralištu Algarve baš kad su Mekenovi tamo bili na godišnjem odmoru, piše The Daily Beast.

Podsetimo, malena Medelin imala je svega tri godine kad je nestala iz spavaće sobe u apartmanu u kojemu je spavala s bratom Seanom i sestrom Ameli. Njeni roditelji u tom trenutku bili su sa prijateljima na večeri u obližnjem tapas baru.

Parovi su naizmence obilazili decu, a vremenski okvir između tih provera bio je manji od sat vremena, što ukazuje na činjenicu da je počinilac bio itekako dobro upoznat sa situacijom i prostorom, tj. odmaralištem, prenosi Jutarnji list.

Portugalska policija isprva je za ovaj slučaj sumnjičila bračni par Meken što je, prema mišljenju mnogih, dovelo do bekstva pravog počinioca. Roditelje su na kraju ipak proglasili nevinima, a oni su tužili policijskog istražitelja koji je napisao knjigu u kojoj je tvrdio kako su upravo oni bili umešani u nestanak devojčice.

"Napravili smo rekonstrukciju te večeri iz koje je vidljivo kako je Brukner imao dovoljno vremena za otmicu. Obavili smo razgovor i s državnim tužiteljem u Nemačkoj, gdje dotični pedofil služi zatvorsku kaznu zbog silovanja 72-godišnje Amerikanke u odmaralištu u Portugalu. Postoje svedoci koji bi možda radije razgovarali s medijima, nego s nama ili policijom. Ako ovo rezultira bilo kakvim novim idejama, naravno da ćemo ih (pro)slediti", rekao je portparol dokumentarca.

(Espreso/Jutarnji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.