SPONTANI DOBITAK! KOLAČIĆ SREĆE DONEO RATNOM INVALIDU VIŠEMILIONSKI USPEH: Odigrao iz šale, a onda se ZAPREPASTIO
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno!

SPONTANI DOBITAK! KOLAČIĆ SREĆE DONEO RATNOM INVALIDU VIŠEMILIONSKI USPEH: Odigrao iz šale, a onda se ZAPREPASTIO

Ratni veteran sa invaliditetom, koji je služio 32 godine u vojsci, kupio je svoju onlajn srećku za dva dolara i dodao opciju “megaplier” od 1 dolara, koja omogućava igračima da umnože bilo koju pobedu

Objavljeno:

Čovek iz Severne Karoline u SAD osvojio je džekpot od četiri miliona dolara na lutriji nakon što je koristio brojeve koje je dobio u kolačiću sreće, što je dobitak za koji je rekao da ga je “zaprepastio”.

Dobitnik, Gabrijel Fijero (60) dobio je kolačić tokom jedne od svojih nedeljnih poseta restoranu “Red Boul” u Šarlotu, navodi se u saopštenju za javnost.

Fiero je rekao da je odlučio da riskira i odigra brojeve navedene na papiru unutar kolačića, rekavši zvaničnicima lutrije Severne Karoline da je osetio inspiraciju da ih isproba “iz hira”.

Ratni veteran sa invaliditetom, koji je služio 32 godine u vojsci, kupio je svoju onlajn srećku za dva dolara i dodao opciju “megaplier” od 1 dolara, koja omogućava igračima da umnože bilo koju pobedu.

“Upario je svih pet belih lopti kako bi osvojio milion dolara, a onda se nagrada učetvorostručila na četiri miliona dolara kada je pogodio 4X Megaplier”, navodi se u saopštenju za javnost.

Fijero je rekao zvaničnicima da je bio zadivljen kada je primio e-mail u kojem ga obaveštavaju o dobitku, dodajući da je njegova supruga mislila da je to “bila prvoaprilska šala ili možda prevara”.

Nakon što je proslavio svoju pobedu Fijero je u četvrtak pokupio svoju nagradu i planira da uloži veći deo, stoji u saopštenju za javnost.

Bonus video:

02:40

Ministar Momirović o infrastrukturnim projektima koji će biti gotovi do kraja 2022.

(Espreso/RTCG)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.