DEČKU DONIRALA BUBREG, A ON JE BACIO KAO KRPU: To što je uradio ZGRAŽAVA, pazite samo za šta JU JE OPTUŽIO (VIDEO)
Kolen Le, Foto: Printscreen/TikTok/colleeeniie

užas

DEČKU DONIRALA BUBREG, A ON JE BACIO KAO KRPU: To što je uradio ZGRAŽAVA, pazite samo za šta JU JE OPTUŽIO (VIDEO)

Tri meseca nakon pomirenja, dečko je odlučio da prekine vezu sa Kolen uz reči: 'Ako smo suđeni jedno drugom, Bog će nas ponovo spojiti' i blokirao je na svim društvenim mrežama

Objavljeno: 18:59h

Kolin Le (30), iz Amerike, donirala je bubreg muškarcu sa kojim je izlazila, a to je postalo viralno na društvenim mrežama nakon što je otkrila da je raskinuo sa njom samo nekoliko meseci nakon operacije.

Ona je objasnila da je njenom tadašnjem dečku bila potrebna transplantacija bubrega jer se borio sa hroničnom bolešću bubrega zbog koje je morao da ide na dijalizu sa samo 17 godina. Dobrovoljno je donirala jedan od svojih bubrega nakon što je test pokazao da se poklapaju, ali manje od godinu dana nakon operacije on ju je prevario, a zatim raskinuo sa njom nekoliko meseci kasnije.

1 / 1 Foto: Printscreen/TikTok/colleeeniie

Zvezda TikTok-a je prikupila više od 2 miliona lajkova na svojim video snimcima u kojima deli poražavajući niz događaja, a mnogi je hvale što je spasila život svog bivšeg dečka i komentarišu da on to ne zaslužuje. U jednom od svojih prvih video zapisa, Kolin je otkrila da joj je bivši dečko rekao da mu bubreg funkcioniše manje od pet odsto.

@colleeeniie Reply to @jenn.eunice I’m so sorry this took a long time! Let me know if you’re interested in part 2! #storytime #fyp #foryoupage #kidneydonor ♬ I am at ur moms house - Elizabeth Chetwynd

- Odlučila sam da se testiram da li se poklapamo jer nisam želela da ga gledam kako umire. Bila sam tako nervozna", rekla je Kolin.

Kada je saznala da se poklapaju, Kolin je nastavila sa donacijom i oboje su se potpuno oporavili nakon uspešne transplantacije. Međutim, u naknadnom videu, ona je objasnila da je njihova veza ubrzo propala.

Sedam meseci nakon procedure, njen dečko je tvrdio da ide na momačko veče u Vegas sa svojom crkvenom grupom za vikend.

Kolin je rekla da nije bila zabrinuta zbog putovanja jer je on bio pobožni hrišćanin i odlučio je da se fokusira na učenje za završne ispite. Ali ubrzo je bila šokirana kada se njen dečko vratio kući i otkrio da ju je prevario dok je bio odsutan. Mnogo svađa kasnije... Na kraju sam mu oprostila i dala mu drugu šansu“, rekla je ona. Kolin je objasnila da je samo tri meseca kasnije prekinuo vezu rečima: „Ako smo predodređeni jedno za drugo, Bog će nas na kraju ponovo spojiti“. Potom ju je blokirao na svim društvenim mrežama.

Tada je odlučila da olakša svoje slomljeno srce postavljanjem video snimka, a među njima je i jedan na kome je rekla da ju je bivši dečko optužio da je donirala bubreg samo da bi „ispala dobra“.

Snimci su imali milione pregleda, a mnogi su osudili ponašanje Kolininog dečka nakon transplantacije bubrega. Jedan od komentara glasi: „Pitam se da li razume ozbiljnost donacije bubrega.

Bukvalno si žrtvovala svoj život za njega. Vi ste veoma dobra duša'. „Ne brini, devojko, on bukvalno ne može da živi bez tebe i mora da se nosi sa tim do kraja života“, kaže druga.

- Nije te zaslužio niti je zaslužio bubreg koji si mu dala - pisalo je u trećem komentaru, dok je poslednji poručio: 'Treba da se još ponosiš, najveća nagrada je znati da si nekome spasio život '

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.