Povlači se iz biznisa: Tramp sve ostavlja svojoj deci!
Foto: Reuters

nema sukoba interesa

Povlači se iz biznisa: Tramp sve ostavlja svojoj deci!

On je najavio da će 15. decembra sa svojom decom održati konferenciju za novinare na kojoj će detaljno objasniti ovaj potez
Objavljeno:

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp najavio je danas da će ostaviti svoj biznis kako bi mogao da se usredsredi na vođenje zemlje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tramp je u Tviter poruci napisao da ostavlja "svoj sjajni biznisi" svojoj deci da bi se usredsredio na to da bude 45. predsednik SAD.

NEMA CILE-MILE! TRAMP: Za paljenje zastave oduzeti državljanstvo! (FOTO)

On je napisao da se pripremaju pravna dokumenta da ga "potupno izvedu iz poslovnih operacija" i dodao da je "predsedništvo mnogo važniji zadatak".

Tramp je kritikovan zbog toga što se izlaže mogućim optužbama za sukob interesa ukoliko zadrži mesto u svojim globalnim poslovnim aktivnostima dok obavlja funkciju šefa države.

On je najavio da će 15. decembra sa svojom decom održati konferenciju za novinare na kojoj će detaljno objasniti ovaj potez.

Konferencija za novinare odnosi će se na to "kako ću napustiti moju sjajnu firmu da bi se u potpunosti koncentrisao na vodjenje zemlje i vratio Americi njenu veličinu", napisao je Tramp na Tviteru.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.