UMRLA POLITIČARKA!
Sju Klajn, Foto: Printscreen/YT/ West Virginia Chamber

PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU

UMRLA POLITIČARKA!

"Tužne vesti ! Senatorka Sju Klajn je umrla. Uvek je bila uključena u građanski život. Sju i ja smo pomogli da pratimo grupu učenika srednjih škola iz okruga Vajoming u Nju Orleansu da pomognemo u čišćenju nakon uragana Katrina. Sju će nedostajati. Molite se za njenu porodicu!” Stover je objavio na svojoj Fejsbuk stranici

Objavljeno:

Bivša senatorka okruga Vajoming Sju Klajn umrla je u 75 godini. Klajn, koja je izabrana na puni mandat 2016. nakon što je imenovana u Senatu ranije te godine, bila je među onima koji su pomogli da se preokrene ravnoteža moći za kontrolu nad državnim Senatom i na kraju nad celokupnim zakonodavnim telom.

Njena smrt je objavljena na Fejsbuk stranici senatora Dejvida „Bugsa“ Stovera koji je pobedio Klajn u republikanskim predizborima na izborima 2020. i na kraju je zamenio u 9. senatorskom okrugu.

"Tužne vesti ! Senatorka Sju Klajn je umrla. Uvek je bila uključena u građanski život. Sju i ja smo pomogli da pratimo grupu učenika srednjih škola iz okruga Vajoming u Nju Orleansu da pomognemo u čišćenju nakon uragana Katrina. Sju će nedostajati. Molite se za njenu porodicu!” Stover je objavio na svojoj Fejsbuk stranici.

(Espreso / Metronews)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.