Bila je jedna od njegovih najvećih KRITIČARKI, a sada ju je Donald Tramp izabrao za novu ambasadorku UN-a! (FOTO)
Foto: AP

kakav preokret!

Bila je jedna od njegovih najvećih KRITIČARKI, a sada ju je Donald Tramp izabrao za novu ambasadorku UN-a! (FOTO)

Hejli je podržao senator Marko Rubio tokom republičkih primarnih izbora, a ona je često bila istaknuta kritičarka Donalda Trampa na početku kampanje
Objavljeno:

Novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp u sredu je izabrao je guvernerku Južne Karoline Niki Hejli za sledeću ambasadorku Ujedinjenih nacija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ime ove 44-godišnje političarke spominjalo se kao Trampov izbor za državnu sekretarku, a sa tranzicionim timom narednog, 45. predsednika SAD sastala se sa prošle nedelje u Njujorku.

OSUĐUJEM IH! Tramp se ogradio od fašista koji su vikali HAJL TRAMP!

Hejli je podržao senator Marko Rubio tokom republičkih primarnih izbora, a ona je često bila istaknuta kritičarka Donalda Trampa na početku kampanje.

Upravo zbog toga se smatra da ju je ta kritička nastrojenost sklonila sa liste potpredsedničkih kandidata, iako je njeno ime pominjano i pre nego što je Tramp izabrao guvernera Majka Pensa iz Indijane.

Inače, Tramp je odgovarao na kritke Niki Hejli tako što ju je nazvao "slabom" u vezi sa problemom migracija.

foto: Reuters

- Ona je veoma, veoma slaba kada su u pitanju ilegalne imigracije, rekao je Tramp.

S druge strane, Hejli je ranije napadala narednog šefa države zbog toga što se ne izjašnjava glasnije protiv bele supremacije.

To se nije svidelo Trampovim pristalicama, pa su počeli da je prozivaju na društvenoj mreži Tviter i da ismevaju njene indijanske korene.

Ipak, u intervjuu koji je dala za CNN, Hejli je pozvala Trampa da ne shvati njene komentare lično i istakla je da ga smatra za prijatelja.

(Espreso.co.rs / nytimes)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.