SEKULA (21) DIVLJAČKI ZAKLAO DEVOJKU, PA ZAKUCAO KOMŠINICI NA VRATA! U trenutku mu je pao mrak na oči
Klaudija Soltis, Foto: Printscreen/Facebook/Klaudia Soltys

STRAVA I UŽAS

SEKULA (21) DIVLJAČKI ZAKLAO DEVOJKU, PA ZAKUCAO KOMŠINICI NA VRATA! U trenutku mu je pao mrak na oči

Nije mogao nikako da izbegne drakonsku kaznu

Objavljeno:

Mladi Amadeuš Sekula (21), momak poljskog porekla, usmrtio je u besu svoju devojku Klaudiju Soltis u britanskom gradu Halu, a sve se dogodilo kada je potegao nož u iznenadnom napadu panike, pre nego što su krenuli u šetnju.

Prema navodima policije, Sekula joj je više puta zabio nož u predelu tela i vrata i ostavio je mrtvu u lokvi krvi, a sve zbog toga jer su mu zasmetala poznanstva koja je stekla dok je igrala igrice na društvenim mrežama.

Mladić je osuđen na doživotnu kaznu zatvora, a nakon što ju je ubio i pomalo došao sebi, pokucao je na vrata komšinice i priznao je šta je uradio, nakon čega je žena pozvala policiju, prenosi Hull Live.

Sekula se prošlog meseca izjasnio krivim pred Hal Kraun sudom, priznavši da je počinio ubistvo iz nehata, ali priznanje ga nije spaslo teže robije.

Momak poljskog porekla pred sudom se pojavio sa pognutom glavom, izgledao je vrlo uznemireno i samo je uzdahnuo kada su ga odvodili da započne doživotnu zatvorsku kaznu.

Klaudijini roditelji takođe su prisustvovali izricanju presude, ali putem video linka.

Sekulin advokat Piter Mulson rekao je da je Poljak priznao krivicu, da je duboko zažalio zbog toga što je učinio i da ranije nikada nije bio osuđivan.

Sudija Džon tekri, koji je izrekao presudu, okarakterisao je Sekulin čin kao divlji, svirep i mahnit.

– Nadam se da će porodicu žrtve ova presuda donekle utešiti znajući da je ubica iza rešetaka, iako ne postoji vreme niti bilo kakva kompenzacija koja može da nadoknadi bol porodice zbog gubitka voljene osobe – kazao je on.

Bonus video:

02:10

Espreso u poseti najsavremenijem precistacu otpadnih voda u Vršcu

(Espreso/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.