TOLIKO JE TUKAO ŽENU DA NIJE MOGLA DA DRŽI BEBU: A sada je UMRO!
Adam Mekmanus, Foto: Društvene mreže/daily record

jezivo

TOLIKO JE TUKAO ŽENU DA NIJE MOGLA DA DRŽI BEBU: A sada je UMRO!

Nakon incidenta u kojima je sve vreme govorio da će je ubiti, jedva ga je ukrotilo sedam policajaca

Objavljeno:

Adam Mekmanus (29) iz okoline britanskog Renfrušira osuđen je na tri godine zatvora zbog divljačkog napada na policajku Elison Laflan, koju je brutalno pretukao zadavši joj više od 30 udaraca po svim delovima tela, a kako su mediji prenosili, policajka je toliko bila pretučena da nije mogla bebu da drži u naručju.

Zločin se dogodio u avgustu 2019. godine, nakon čega je Adam osuđen, ali je preveremeno pušten, a samo što je izašao iz zatvora, krvnički je pretukao i jednog 15-goodišnjeg momka u decembru prošle godine.

Mekmanus je vraćen iza rešetaka, a pre nekoliko dana preminuo je u zatvoru, prenosi škotski Dejli rekord.

– Adam Mekmanus (299, zatvorenik iz “HMP Lau Mos” preminuo je 17. decembra 2021. godine. Škotska policija je obaveštena i slučaj je prijavljen nadležnim institucijama – navodi se u saopštenju Škotske zatvorske službe.

Kada je u pitanju napad na policajku Laflan iz 2019. godine, podseća se da joj je tada zadao udarce od kojih je zadobila težak potres mozga, slomljena rebra i podlive po celom telu.

Nakon incidenta u kojima je sve vreme govorio da će je ubiti, jedva ga je ukrotilo sedam policajaca.

On je tada priznao krivicu, što mu je umanjilo kaznu, da bi odmah usled puštanja iz zatvora nasrnuo ma malotenika, pretukao ga je i oteo mobilni telefon.

(Espreso/Daily record)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.