HAJL TRAMP! Pogledajte kako su BELI NACIONALISTI pozdravili pobedu novog predsednika SAD! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ZA BELU AMERIKU

HAJL TRAMP! Pogledajte kako su BELI NACIONALISTI pozdravili pobedu novog predsednika SAD! (VIDEO)

Osvrnuo se i na menjstrim medije nazivajući ih "Lügenpresse", termin za koji je rekao da je pozajmio iz originalnog nemačkog
Objavljeno:

U subotu se u Ronald Regan zgradi u Vašingtonu okupilo nešto više od 200 pristalica na godišnjoj konferenciji Instituta za nacionalnu politiku. Vode se kao nezavisna organizacija koja se zalaže za očuvanje nacionlanog identiteta, ali niko nije očekivao da će se ovao klicati Donaldu Trampu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ričard Spenser je pozdravio sve pristalice koje su došle nacističkim pozdravom - Hail Tramp! Hail pobeda! Kako bi opisao pravac koji vodi, Spenser je izmislio novi termin "alt-right", a njegov ideal je novo društvo, etno-država, koje će biti mesto okupljanja za sve Evropljane.

KAKAV SKANDAL: Trampov saradnik se slikao sa TAJNIM PLANOVIMA NOVE AMERIČKE VLADE! (FOTO)

Ipak, nakon što su novinari napustili skup, on je svojim sledbenicima održao govor prepun antisemitizma, pa tako nema sumnje da je to ono što on zapravo traži.

Osvrnuo se i na menjstrim medije nazivajući ih "Lügenpresse", termin za koji je rekao da je pozajmio iz originalnog nemačkog, a inače nacisti su ga koristili kako bi napali svoje kritičare u štampi.

- Amerika je, do ove poslednje generacije, bila bela zemlja osmišljena za nas i naše potomstvo - rekao je Ričard.

Ostaje nam samo da vidimo, da li će i kako reagovati Tramp na njegovo pozevivanje sa Hitlerom i nacističkom ideologijom.

(Espreso.co.rs / theatlantic.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.