KAKAV SKANDAL: Trampov saradnik se slikao sa TAJNIM PLANOVIMA NOVE AMERIČKE VLADE! (FOTO)
Foto: Reuters / Mike Segar

danak neiskustvu

KAKAV SKANDAL: Trampov saradnik se slikao sa TAJNIM PLANOVIMA NOVE AMERIČKE VLADE! (FOTO)

Kada se dokument uveliča pomoću softvera za obradu fotografija može se videti plan za sporvođenje Trampove "tvrdolinijaške" politike u delo
Objavljeno:

Potencijalni član Trampovog kabineta Kris Kobah slučajno je otkrio planove Minstarstva unutrašnje bezbednosti SAD dok je pozirao za fotgrafiju sa izabranim predsednikom Amerike.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada se dokument koji Kobah drži u ruci uveliča pomoću softvera za obradu fotografija može se videti plan za sporvođenje Trampove "tvrdolinijaške" politike u delo.

Kobah je od početka podržavao Trampa u izbornoj kampanji, tokom koje je posto veoma uticajan po pitanju imigranata. On je, najverovatnije, pomogao Trampu da osmisli plan za razgraničenje.

foto: Reuters / Mike Segar

On je jedan od ozbiljnih pretendenata za mesto u Trampovoj administraciji, a već postoje i ozbiljne spekulacije da bi to mogla biti vodeća pozicija u sferi unutrašnje bezbednosti. Fotografija snimljena u ponedaljek, izgleda, potvrđuje te sumnje.

Na vidljivom delu dokumenta uočljive su brojne stavke u vezi sa unutrašnjom bezbednošću, poput: Zabrana ulaska potencijalnim teroristima, unapređivanje Nacionalnog bezbenosnog sistema "ulaz-izlaz" registracije (sistem uveden posle terorističkih napada 2000. a suspendovan 2011. godine), kao i uvođenje registra imigranata.

(Espreso.co.rs / Salon)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.