NA SUĐENJU OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI IZ ŽIVOTA GISLEJN MAKSVEL: Udata je za milionera?
Gislejn Maksvel, Foto: EPA-EFE/RICK BAJORNAS/UN PHOTO HANDOUT

ZAHUKTAVANJE

NA SUĐENJU OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI IZ ŽIVOTA GISLEJN MAKSVEL: Udata je za milionera?

Detalji njihovog braka isplivali su prošle nedelje kada je Maksvel rekla da je pokušala da podnese zahtev za razvod kako bi sprečila da njen suprug bude uvučen u proces

Objavljeno:

Suđenje Gislejn Maksvel, bivše devojke Džefrija Epstajna, koja mu je navodno pomagala da podvodi maloletnice, otkrilo je iznenađujuće detalje iz ličnog života britanske naslednice - ona je navodno udata.

Godinama kruže glasine da je Maksvel, koja je optužena da je podvodila i regrutovala maloletnice za Epstajna koji ih je seksualno zlostavljao, tajno udata.

Njen suprug je navodno milioner, izvršni direktor jedne tehnološke firme i bivši oficir američke obalske straže Skot Bordžerson (44), za kojeg mediji prenose da je navodno "veoma povezan" sa bivšom Trampovom administracijom.

Detalji njihovog braka isplivali su prošle nedelje kada je Maksvel rekla da je pokušala da podnese zahtev za razvod kako bi sprečila da njen suprug bude uvučen u proces.

Identitet svog supruga je zadržala u tajnosti, a Bordžerson je negirao da je izlazio sa Maksvel, insistirajući da su oni stari prijatelji i da je ona "divna osoba puna ljubavi", koja nema veze sa Epstajnovim zločinima.

Međutim, 2020. godine Maksvel je podnela sudske papire kao deo zahteva za kauciju u kojima je navela da je svu svoju imovinu prenela u fond koji Bordžerson kontroliše.

Međutim, njen prijatelj je u razgovoru sa The New York Times potvrdio da su njih dvoje zapravo u braku.

Prema rečima prijatelja, koji je želeo da ostane anoniman, oni su se upoznali dok su radili na projektu očuvanja okeana i započeli aferu. On je u to vreme još uvek bio oženjen, a navodno se od žene rastao kada ga je navodno uhvatila sa Maksvel u Majamiju. Skot joj je tada navodno rekao da leti za London kada ga je žena uhvatila sa njom, prenosi Independent.

Nakon raskida, Skot i Maksvel su navodno počeli da žive u kući u Masačusetsu, gde je Skot redovno viđan kako šeta njene pse.

U dokumentarcu "Epstein's Shadow" se sugeriše da Skot ima veze sa Trampovom administracijom, međutim ovo nije zvanično potvrđeno.

Maksvel je navodno 2019. kupila vilu od 1,07 miliona dolara u Bedfordu u Nju Hempširu, koja je oko sat vremena udaljena od kuće za koju se kaže da je delila sa Skotom. Nejasno je da li je taj potez bio indikacija da je bilo problema između para. Maksvel je uhapšena u rezidenciji u julu 2020.

Skot je nedavno primećen sa drugom ženom, za koju se sumnja da je njegova nova devojka.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.