UMRO POZNATI NOVINAR, TUGA!
Fred Hajat, Foto: Profimedia

IZGUBIO ŽIVOT

UMRO POZNATI NOVINAR, TUGA!

Skoro svaku osobu koja trenutno radi u Post-ovom odeljenju za mišljenje angažovao je Hajat, rekao je Rajan, nešto što je najviši izvršni direktor kompanije nazvao „dokazom njegove sposobnosti da identifikuje i zadrži vrhunske talente“

Objavljeno:

Fred Hajat, dugogodišnji novinar i urednik u Vašington postu, preminuo je u ponedeljak od posledica srčanog udara. Imao je 66 godina.

„Svi mi koji smo radili sa Fredom znamo kakav je ovo dubok gubitak i koliko će nam nedostajati“, rekao je izdavač i izvršni direktor Fred Rajan u dopisu osoblju koji je objavio vest o Hajatovoj smrti.

„Tokom protekle dve decenije, Fredovo vođstvo je učinilo da stranica Posta postane najdoslednija u industriji vesti. Hajat je doživeo iznenadni srčani zastoj 24. novembra dok je bio u poseti svojoj ćerki u Njujorku, izvestile su novine, rekavši da se nije vratio svesti nakon incidenta i da je ranije lečen od srčanih oboljenja.

„Bio je upravnik grupe živahnih i inteligentnih ličnosti mnogih različitih gledišta koje je držalo jedno zajedničko uverenje: radili su za jednog od najbriljantnijih, saosećajnih, najsmešnijih, ljubaznih i najčasnijih ljudi koje su ikada poznavali“, dodao je Rajan.

(Espreso / The hill)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.