NASTAVLJA SE CRNI NIZ: Još jedan glumac preminuo
Art LaFler, Foto: Printscreen/Youtube

tuga

NASTAVLJA SE CRNI NIZ: Još jedan glumac preminuo

Ima dugu listu TV uloga, borio se sa bolešću više od jedne decenije

Objavljeno: 21:39h

Holivudski glumac Art LaFler preminuo je u 78. godini života.

Bio je najpoznatija po pojavljivanju u brojnim ogromnim filmovima i TV emisijama kao što je Neverovatni Hulk, preminuo je od Parkinsonove bolest, potvrdila je u četvrtak njegova supruga Šeli.

LaFler, koji ima dugu listu TV uloga, borio se sa bolešću više od jedne decenije.

Šeli je opisala Arta kao „ljubav njenog života” i pozdravila ga kao „velikodušnog i nesebičnog čoveka” u srceparajućem postu na Fejsbuku.

Ona je napisala:

Pevač
foto: Printscreen/Youtube

- Ovaj momak... Posle desetogodišnje borbe sa Parkinsonovom bolešću, umrla je ljubav mog života. Nasmejao je toliko ljudi kao što su Bejb Rut u Peščaniku, Zubić vila u Deda Mrazu 2 i 3, i Čik Gandil u Polju snova da spomenemo samo neke. Bio je velikodušan i nesebičan čovek što je preneo na svoju glumu, ali što je još važnije bilo je ko je bio za svoju porodicu i prijatelje. Na svakoj lokaciji ili setu na kojem smo ga posetili, glumci i ekipa bi se predstavili i rekli Moli, Džou, a ja kako je Art o nama govorio sa takvim ponosom i ljubavlju.

Podsetimo, u Moskvi je danas preminuo i narodni umetnik Rusije, poznati pozorišni i filmski glumac Valerij Garkalin. Garkalin je imao 67 godina. Valerij je glumio u više od 70 filmova i TV serija. Među njegovim najpoznatijim filmovima su uloge u filmovima Bela odeća (1992), Širli Mirli (1995), Jadni Saša (1997) i Srebrni đurđevak (2000). Nije poznato od čega je tačno preminuo slavni glumac.

(Espreso/ Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.