PAR SE PREPUSTIO NISKIM STRASTIMA I TO NASRED OLTARA! Navalili jedno na drugo u crkvi, SKANDAL
Ilustracija, Foto: EPA/ SERGEI ILNITSKY

NEVERICA

PAR SE PREPUSTIO NISKIM STRASTIMA I TO NASRED OLTARA! Navalili jedno na drugo u crkvi, SKANDAL

Ušli u crkvu, pa navalili jedno na drugo: Uhapšen par iz Belgije zbog skrnavljenja oltara

Objavljeno: 13:56h

Belgijski gradić Bree, smešten u flamanskoj pokrajini Limburg, pre nekoliko dana potresao je skandal, kada se par prepustio niskim strastima unutar crkve sv. Mihaela i to na sred oltara.

Bizaran i neprimeran odnos neimenovanog para zabeležen je kamerom mobilnog telefona, te je posle i plasiran na društvene mreže od strane njih, a priča je došla i do medija u Belgiji. Na osnovu snimaka, par je i priveden od strane policije, i sada će morati da odgovara za svoje nemoralno ponašanje.

Kako se navodi, njih dvoje su priznali delo, ali ipak nisu izbegli pojavljivanje na sudu, gde ih je sačekala bizarna presuda.

Naime, njima je izrečena samo javna opomena. Takođe, moraće da prođu i kroz društvenu obuku, čija je svrha da im se ovako delo ne ponovi, te i da shvata šta su poručili društvu takvim raskalašnim i bizarnim ponašanjem.

Biskupija i vernici su u međuvremenu "obnovili" oltar kako bi ga župnik mogao ponovo da ga koristi bez osećaja nelagode. Na mestu snošaja izrečena je molitva, a oltar je ujedno isprskan svetom vodom kako bi mu bila vraćena prava namena, prenose belgijski mediji.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.