U OFANZIVU NA DŽIHADISTE! Đulijani otkrio zbog čega će uništavanje Islamske države biti Trampov prioritet! (FOTO)
Foto: Reuter

Nema čekanja!

U OFANZIVU NA DŽIHADISTE! Đulijani otkrio zbog čega će uništavanje Islamske države biti Trampov prioritet! (FOTO)

- ISIS je najveća opasnost, ne samo zbog toga što se nalaze u Iraku i Siriji, već zbog toga što su oni uradili nešto što Al Kaida nikada nije...
Objavljeno:

Bivši gradonačelnik Njujorka Rudi Đulijani kaže da će novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp velikim delom svoju spoljnu politiku fokusirati na uništavanje Islamske države.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Đulijani je za Wall Street Journal rekao kako vidi spoljnu politiku i kako se njegova razmišljanja poklapaju sa Trampovim.

Tramp imenuje Đulijanija za državnog sekretara?

- ISIS je najveća opasnost, ne samo zbog toga što se nalaze u Iraku i Siriji, već zbog toga što su oni uradili nešto što Al Kaida nikada nije, proširili su se na čitav svet, rekao je zabrinuto Đulijani.

foto: AP

Međutim, američki republikanac nije rekao šta je to što će Trampova administracija uraditi kako bi zaustavila Islamsku državu.

Naslednik Baraka Obame i 45. predsednik Sjedinjenih Američkih Država nekoliko puta je naglasio da bi strategija protiv ISIS-a trebalo da ostane tajna kako se teroristička mreža ne bi pripremila za odgovor.

Ovi komentari usledili su neposredno nakon što su američki mediji preneli da je Đulijani jedan od vodećih kandidata za državnog sekretara.

(Espreso.co.rs / Wsj)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.