A vidi me sad! Obama pre pet godina isprozivao Trampa, a ovaj mu se sad smeje u lice! (VIDEO)
Foto: Reuters

NIKO NIJE NI SANJAO

A vidi me sad! Obama pre pet godina isprozivao Trampa, a ovaj mu se sad smeje u lice! (VIDEO)

Sve ovo se dogodilo dan pre nego što je Obama zaista objavio dokumenta koja je republikanac dovodio u pitanje
Objavljeno:

Pre pet godina niko nije ni sanjao da će Donald Tramp postati predsednik SAD, osim možda njega koji je oduvek imao plan da zavlada. Ipak, čini se da je jedna večera u Beloj kući bila presudna.

Milijarder sigurno ne voli da ga neko javno ismeva pred ko zna koliko ljudi, a Barak Obama je upravo to. Kako se u to vreme 2011. godine dovodilo u pitanje mesto rođenja Baraka Obame, Tramp je bio predvodnik svih onih koji su govorili da nije rođen u SAD.

Obama je tada rešio da stavi tačku na to pa je na večeri pokazao video iz "Kralja lavova" dok je objašnjavao svoje poreklo. Nakon toga je uputio prozivku republikancu.

foto: Reuters / Jonathan Ernst

- Sada kada smo ovo razrešili možemo da se pozabavimo bitnijim pitanjima. Kao npr da li je put na Mesec izrežiran? Šta se zaista dogodilo u Ruzveltu? Ili gde su Bigi i Tupak? - našalio se Obama.

Ipak, tu niije bio kraj jer ubrzo nastavio da proziva Trampa za učestvovanje u rijalitiju, ali i sa prozivkama za sva njegova nagađanja.

Sve ovo se dogodilo dan pre nego što je Obama zaista objavio dokumenta koja je republikanac dovodio u pitanje.

foto: Reuters

Tu nije bio kraj jer se na kraju publika gromoglasno smejala na Obaminu konstataciju da bi Tramp sigurno uneo neke promenu u Belu kuću.

Tada je to bilo svima smešno i nezamislivo, a danas se sigurno samo Tramp smeje kada gelda ovaj video, kao i sve reakcije nakon što je pobedio Hilari Klinton na izborima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.