PRVI REZULTATI IZBORA U SAD: Slab odziv za Hilari u ključnim okruzima!?
Foto: Reuters / Chris Keane

presudna država?

PRVI REZULTATI IZBORA U SAD: Slab odziv za Hilari u ključnim okruzima!?

Prvi rezultati Hilari Klinton sa biračkih mesta u Severnoj Karolini pokazuju da su njeni rezultati trenutno slabiji od Obaminih iz 2012. godine
Objavljeno:

Ako Hilari Klinton pobedi u Severnoj Karolini, Donald Tramp bi morao da dobije u svakoj drugoj konkurentskoj državi da bi mogao da se useli u Belu kuću.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kintonova ima i drugih načina da za pobedu i bez Severne Karoline, ali je ta država trenutno u fokusu demokrata jer je ona tamo vodila u svim istraživanjima javnog mnjenja od leta naovamo. Aktuelno istraživanje CNN-a daje joj menju prednost nego istraživanje Njujork Tajmsa od pre 12 dana.

foto: Reuters / Jonathan Drake

Ipak, prvi rezultati sa biračkih mesta pokazuju da su njeni rezultati trenutno slabiji od Obaminih iz 2012. godine, za isto vreme, kako je start demokrata bio bolji. Do sada je glaslo oko 1,3 milona pristalica demokrata i oko 990.000 pristalica republikanaca.

Slična sitacija dogodila se 2012. kada je Obama imao bolji start, ali ga je potom Mit Romni potukao do nogu. Od nedelje, poslednjeg dana ranog glasanja, glasalo je nešto više demokrata, ali je ovog puta među republikancima glasalo 125.000 ljudi više.

foto: Reuters

Ako bi se sve situacija odvijala kao pre četiri godine, Donald Tramp bi pobedio u Severnoj Karolini.

(Espreso.co.rs / CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.