Zatvorio ga je u sanduk i pretio da će njima da nahrani zmije! (UZNEMIRIJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

rasizam na delu!

Zatvorio ga je u sanduk i pretio da će njima da nahrani zmije! (UZNEMIRIJUĆI VIDEO)

Tenzije između belaca i ostalih nacija druge boje kože u Južnoj Africi su, u poslednje vreme, najizraženije su još od 1996. godine!
Objavljeno:

Uznemirujući snimak, koji se nadavno pojavio na Jutjubu, prikazuje jednog Južnoafrikanca koji na silu gura čoveka crne puti u mrtvački sanduk, preteći mu da će ga zapaliti. Snimak je ubrzo preplavio društvene mreže u Južnoj Africi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To je ponovo podstaklo debate o rasnim pitanjima, koja su tinjala u senci priče o naciji duginih boja.

Na snimku se vidi farmer koji gura nesrećnog čoveka u sanduk i, uz pretnju, govori mu da "ulazi unutra, pošto hoće da ga zalije benzinom".

Potom se čuje glas čoveka koji snima i koji kaže da će mu ubaciti zmije unutra, a zatim i cviljenje na smrt preplašenog čoveka u sanduku.

Pretpostvalja se da je dogođaj snimljen u provinciji Kvazulu-Natal na istoku zemlje. Rasne tenzije između belaca i ostalih nacija druge boje kože, u poslednje vreme, najizraženije su još od 1996. godine.

Policija je pod sve većim pritiskom da obuzda narastajuće bezakonje, uzrokovano visokom stopom nezaposlenosti i siromaštva. Ljudi sve češće "uzimaju pravdu u svoje ruke", pa su razmere toga zabrinjavajuće.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.