Al Kaida može da napadne Njujork dan uoči izbora! Americi stižu stravične pretnje!
Foto: Reuters

obaveštajci potvrdili

Al Kaida može da napadne Njujork dan uoči izbora! Americi stižu stravične pretnje!

Prema navodima Rojtersa nisu mogli da provere ove navode, a zvaničnici ministarstva za unutrašnju bezbednost nisu odgovorili na njihov zahtev za komentar
Objavljeno:

Zvaničnici američke obaveštajne službe upozorile su lokalne vlasti Njujorka, Teksasa i Virdžinije na moguće napade Al Kaide dan uoči predsedničkih izbora u SAD.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovu informaciju je objavio CBS njuz, pozivajući se na neimenovane izvore, a kako su preneli ne pominju se konkretne lokacije, ali američki obaveštajni zvaničnici su obavestili združene antiterorističke snage o eventualnim pretnjama.

Sad se džapaju, a nekad bili k'o nokat i meso: Hilari bila na Trampovom venčanju, on joj davao masne donacije! (VIDEO)

- FBI u saradnji sa našim federalnim, državnim i lokalnim kolegama, razmenjuje i procenjuje informacije na dnevnoj bazi i nastaviće da tesno sarađuje sa partnerima u lokalnoj policiji i obaveštajnim službama kako bi se identifikovale i sprečile eventualne potencijalne pretnje po javnu bezbednost - rekao je visoki zvaničnik FBI za CBS.

foto: YouTube / Printscreen / RT

Prema navodima Rojtersa nisu mogli da provere ove navode, a zvaničnici ministarstva za unutrašnju bezbednost nisu odgovorili na njihov zahtev za komentar. Predstavnici lokalnih vlasti u Ohaju, Pensilvaniji, Arizoni, Viskonsinu i Floridi rekli su Rojtersu da neće biti povećan broj pripadnika snaga bezbednosti u odnosu na broj koji je bio angažovan na izborima 2012. godine.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.