Sad se džapaju, a nekad bili k'o nokat i meso: Hilari bila na Trampovom venčanju, on joj davao masne donacije! (VIDEO)
Foto: Fonet / AP

a o ovome je ćutala...

Sad se džapaju, a nekad bili k'o nokat i meso: Hilari bila na Trampovom venčanju, on joj davao masne donacije! (VIDEO)

- Planrala sam da budem na Floridi, pa sam pomislila da bi bilo zabavno da se odem na venčanje. Ona su uvek zabavna!, pokušala je da se odbrani Klintonova
Objavljeno:

Predsednička kampanja je ove godine bila žestoka u SAD, a kandidati su se u više navrata žestoko napadali. Vikiliks je objavio niz poverljivih mejlova Hilari Klinton, dok su za Donalda Trampa isplivali snimci u kojima vređa žene.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, postoji neka tajna veza između njih. Pitanje koje se postavlja je zašto je ona otišla na njegovo venčanje? Ona tvrdi da je samo iskoristila priliku da se lepo provede, ali sa druge strane, postoji priča o donacijama koje su demokrate dobijale od milijardera.

Naravno i sama je priznala da je to sada problematično kada je i on kandidat za predsednika.

- Planrala sam da u to vreme budem na Floridi, pa sam pomislila da bi bilo zabavno da se odem na venčanje. Ona su uvek zabavna! - rekla je Klintonova, i dodala - To je sada, kada je on kandidat za predsednika, malo problematično!

foto: Reuters

Zbog situacije koja je nastala, Klintonova je pokušala da se distancira od njega rečima da ga nije najbolje poznavala. Ipak, ubrzo je usledio njegov komentar koji je prema rečima direktorke za komunikaciju Klintonove, veoma povredio njena osećanja,

Tramp je, upitan šta je dobio za uzvrat kada je dao nekoliko donacija demokratama uključujući i Klintonovu koja je tada bila senator, rekao da je Hilari bila na njegovom venčanju.

- Nije imala izbora zato što sam im davao donacije!

Ostaje još da vidimo kako će ovo uticati na sam kraj izborne trke i da li će ona zbog ovoga izgubiti poverenje svojih birača.

(Espreso.co.rs / CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.