Bliži se kraj utakmice između Klintonove i Trampa, a rano glasanje možda daje odgovor o pobedniku! (FOTO)
Foto: Reuter

teška borba!

Bliži se kraj utakmice između Klintonove i Trampa, a rano glasanje možda daje odgovor o pobedniku! (FOTO)

Više od 22 miliona ljudi već je izašlo na rano glasanje za novog predsednika SAD, pa već postoje izvesni nagoveštaji o ishodu trke za Belu kuću, prenosi AFP
Objavljeno:

Kako pokazuje rano glasanje, manje od nedelju dana uoči izbornog dana Klintonova vodi u neopredeljenim državama Nevadi, Virdžiniji i Koloradu, što znači da bi Tramp morao da pobedi u skoro svim drugim neopredeljenim državama i da odbrani svoju poziciju u pouzdano republikanskim državama, kaže Beri Barden, profesor političkih nauka na Univerzitetu Viskonsin-Medison.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za sada, postoje znaci entuzijazma u korist Klintonove među ranim glasačima latinoameričkog porekla, kod žena i belih liberala.

foto: Reuters

Barak Obama: AKO ME VOLITE, glasajte za Hilari Klinton! (FOTO) "Zabrinjavajući znaci za predizborni tim Hilari Klinton su niže brojke kad je reč o ranom glasanju Afroamerikanaca i mladih. Oni su bili ključni delovi koalicije koja je izabrala i reizabrala Obamu", rekao je Barden. Kad je reč o brojkama u korist demokratske predsedničke kandidatkinje Hilari Klinton, postoje i dobre i loše vesti, pri čemu pristalice Demokratske partije u nekim državama izlaze na birališta u većem broju nego republikanci, ali je zato izlaznost u korist Klintonove manja među mladima i Afroamerikancima, navodi AFP.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.