Čovek koji NIKADA NIJE POGREŠIO u prognozama: ZNAM ko će BITI PREDSEDNIK AMERIKE!
Foto: Fonet

pouzdana analiza

Čovek koji NIKADA NIJE POGREŠIO u prognozama: ZNAM ko će BITI PREDSEDNIK AMERIKE!

To su pitanja koja se tiču uspeha prethodnih vlada, harizme predsednika koji je trenutno na funkciji ili kandidata, skandala i raspoloženja u društvu.
Objavljeno: 11:51h

Portal n24 donosi intervju sa istoričarem Alenom Lihtmanom u kojem on kaže da će na izborima u SAD pobediti Donald Tramp. Nijedna anketa nije tako precizna kao njegov upitnik, tvrdi ovaj profesor na Vašingtonskom univerzitetu Amerika koji je od 1981. uvek tačno prognozirao budućeg predsednika SAD. Međutim, prognoza mu nikad nije ovako teško pala kao 2016, kaže 69-godišnji profesor.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Ovaj čovek koji zna kako izgleda ključ za Belu kuću uveren je da će Donald Tramp biti 45. predsednik SAD. Taj ključ se sastoji od 13 pitanja kojima on prognozira budućeg predsednika ili pak dokazuje zašto je neko to postao - piše portal.

Donald Tramp se pakuje za Belu kuću! Do ključa je došao analizirajući izbore u SAD od Pobede Abrahama Linkolna (1860) do Džimija Kartera (1981) zajedno sa ruskim naučnikom Vladimirom Kejlisom Borokom.

Tako se iskristalisalo 13 pitanja na koje treba odgovoriti sa „tačno“ ili „netačno". Lihtman za svake izbore aktuelizuje svoju knjigu („Predicting the Next President: The Keys to the White House 2016”). To su pitanja koja se tiču uspeha prethodnih vlada, harizme predsednika koji je trenutno na funkciji ili kandidata, skandala i raspoloženja u društvu.

foto: Reuters

Ako se na šest ili više pitanja može dogovoriti sa „netačno“ onda – gubi kandidat partije koja je trenutno na vlasti. Ovaj ključ je uvek funkcionisao, rekao je Lihtman za Vašington post: „Ja ne gledam u kristalnu kuglu. Pitanja za ključ su zasnovana na istoriji." Prognoze za izbore su kao prognoze zemljotresa. Gleda se kakva je stabilnost. Ako je dobra, onda partija koja je na vlasti dobija izbore. Ako je faza posle zemljotresa – onda partija na vlasti gubi izbore, smatra on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.