Da li je ovo tas koji će prevagnuti na stranu Trampa? Mejlovi Hilari Klinton otkriveni u pedofilskom skandalu!
Foto: Reuters

novo saznanje

Da li je ovo tas koji će prevagnuti na stranu Trampa? Mejlovi Hilari Klinton otkriveni u pedofilskom skandalu!

Klintonova je izjavila da je njen predizborni tim čuo za "glasine" o vezi Abedinove, Vajnera i novih mejlova, ali je navela da u timu "ne znaju čemu da veruju"
Objavljeno: 10:36h

Mejlovi demokratske kandidatkinje za predsednicu SAD Hilari Klinton, zbog kojih je FBI najavio mogućnost ponovne istrage protiv nje otkriveni su tokom federalne istrage zbog SMS poruka seksualnog karaktera koje je bivši kongresmen Entoni Vajner slao 15-godišnjoj devojci, saznaju američki mediji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Ej-Bi-Si njuz" navodi da je reč o maloletnoj devojci iz Severne Karoline, a "Si-Bi-Es" izveštava da su mejlovi Klintonove pronađeni u laptopu koji su zajedno koristili Vajner i njegova supruga Huma Abedin, dugogodišnja saradnica Klintonove, sa kojom se Vajner razišao.

Trampa i Hilari još sitno broje, a jedan kandidat već vidi i ciljnu liniju!

Klintonova je izjavila da je njen predizborni tim čuo za "glasine" o vezi Abedinove, Vajnera i novih mejlova, ali je navela da u timu "ne znaju čemu da veruju".

foto: AP

Stigli prvi rezultati glasanja za predsednika SAD! Ko se smeje - Hilari ili Tramp?

- Za sada, vaša procena je dobra koliko i moja i ja ne mislim da je to dovoljno - rekla je demokratska predsednička kandidatkinja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.