Slika koja je zaustavila svet! Ona plače, a vi ćete ostati bez reči kada pročitate zašto! (FOTO)
Foto: Facebook/Love What Matters

dirljivo

Slika koja je zaustavila svet! Ona plače, a vi ćete ostati bez reči kada pročitate zašto! (FOTO)

- Pogledajte ovaj trenutak. Nikada u životu nisam doživela nešto poput ovoga, napisala je Šana ispod fotografije objavljene na Fejsbukstranici "Love Vhat Matters"
Objavljeno:

Majka petogodišnjeg dečaka rođenog sa autizmom raznežila je stotine hiljada ljudi fotografijom na kojoj se njen sin po prvi put fizički zbližio s drugim živim bićem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon pune dve godine čekanja, sin Amerikanke Shanni Niehaus dobio je retrivera 'Tornada', posebno treniranog psa za rad sa autističnom decom. Za samo nekoliko minuta dečak je s njim ostvario je jedan od najbližih odnosa u svom celom životu, a fotografija momenta u kojem se opušteno zavalio na Tornada obišla je svet.

Kasirka ZADIRKIVALA dečaka što je izabrao ROZE kinder jaje, majka ODLEPILA i spremila ŽESTOKU OSVETU!

Njegova majka Šana u tom trenutku jednostavno nije mogla suzdržati suze. Bile su to suze sreće, ali i olakšanja. Naime, njen je sin toliko osetljiv da ga ona nikada nije mogla zagrliti, okupati, obući ili jednostavno dodirnuti.

- Pogledajte ovaj trenutak. Nikada u životu nisam doživela nešto poput ovoga, napisala je Šana ispod fotografije objavljene na Fejsbukstranici "Love Vhat Matters".

Na ovoj je fotografiji lice majke koja je videla svoje dete, koje ne može zagrliti, okupati, obući ili dodirnuti, kako slobodno leži na psu potpuno svojom voljom, s neizrečenom privrženošću. To je lice majke koja je gledala nebrojene propale društvene interakcije svog sina u pokušaju da stvori prijateljstva. Bilo kakva prijateljstva, bilo kakvu vezu. Ona je sa njim provela nebrojene neprospavane noći dok je on plakao jer van kruga porodice ne može ostvariti bilo kakav odnos bez obzira na to koliko se trudio i bez obzira na to koliko se trudio na terapijama za autističnu decu. Sada ona sedi iza njega, u tišini ga posmatrajući bez vazduha u plućima i bez reči koje mogu opisati kako se oseća, napisala je Šana.

- Svaka borba za svaku dijagnozu, svaki potrošeni dolar, svaki ispunjeni obrazac, svaki školski sastanak, svaka prolivena suza, svaki korak napred, svaki korak unazad, svako propitkivanje nesigurne budućnosti, sve je to vredelo. Zbog svega toga i zbog Tornada znam da će sve biti u redu. Kao majka videla sam bezbroj izazovnih i bolnih trenutaka u kojima se našao moj sin. Zbog još više njih sam plakala. Juče sam plakala iz potpuno drugih razloga. Osećaj je to koji je nemoguće opisati, zaključila je dirnuta majka u objavi koja je podeljena gotovo 300 hiljada puta.

(Espreso.co.rs/ magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.