Ode Obama među silikone! Predsednik SAD već zna gde će da se uvali kad ode sa funkcije!
Foto: Reuters / Jonathan Ernst

on sigurno neće na biro!

Ode Obama među silikone! Predsednik SAD već zna gde će da se uvali kad ode sa funkcije!

Jedan broj pristalica američkog predsednika već radi u velikim kompanijama poput "Ubera", "Amazona" i "Epla", piše Njujork tajms
Objavljeno:

Predsednik SAD Barak Obama bi nakon odlaska sa sadašnje funkcije mogao da počne da radi u sferi visokih tehnologija u Silikonskoj dolini. Njegov mandat prestaje 20. januara naredne godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Članovi Obamine administracije su ove godine desetak puta posetili centre za razvoj visokih tehnologija u Kaliforniji, verovatno kako bi pomogli američkom predsedniku da isplanira svoju budućnost.

foto: Reuters / Yuri Gripas

- Ne bih se iznenadio da se Obama fokusira na nove tehnologije nakon odlaska sa mesta šefa države - rekao je za Njujork tajms jedan od osnivača kompanije AOL Stiv Kejs.

Taj list navodi da jedan broj pristalica američkog predsednika već radi u velikim kompanijama poput "Ubera", "Amazona" i "Epla".

foto: Reuters / Kevin Lamarque

Osim toga, list je podsetio na interesovanje Obame za kosmičku granu industrije, koja bi mogla da postane još jedan pravac njegove buduće karijere. Ranije se zalagao za saradnju Vlade SAD i biznisa u organizaciji ekspedicija na Mars do 2030. godine.

- Saradnici Bele kuće su odbili da komentarišu planove Baraka Obame od 21. januara - piše Njujork tajms.

(Espreso.co.rs / Sputnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.