LEZBIJSKI BRAČNI PAR UBIJEN U KAMPU: Upozorile su na ČUDAKA koji kampuje u njihovoj blizini!
Ilustracija, Foto: Facebook

užas

LEZBIJSKI BRAČNI PAR UBIJEN U KAMPU: Upozorile su na ČUDAKA koji kampuje u njihovoj blizini!

Planirale su da se presele u drugi kamp

Objavljeno:

Policija u Juti pokrenula je istragu o ubistvu u vezi sa smrću dve devojke koje su bile u braku, a ubijene u sredu u kampu u okrugu Grand. Žrtve su bile Cristal Michelle Turner (38) i Kilen Carrol Schulte (24), koje su živele u Moabu, Utah, prenosi TV stanica Salt Lake Citi KSL. Žene su poslednji put viđene u jednoj kafani u Moabu u subotu uveče i te noći su pozvale prijatelje rekavši da su zabrinute zbog „čudaka koji se u njihovoj blizini kampovao, što ih je izluđivalo“, prema objavama na društvenim mrežama.

Planirale su da se presele u drugi kamp. "Trenutno pratimo sve tragove na koje smo skrenuli pažnju tokom ove istrage i koji će i dalje biti dostupni ljudima da dostavljaju informacije", navodi se u saopštenju iz kancelarije šerifa okruga Grand.

Šerifovo osoblje veruje da "nema opasnosti po javnost", dodaje se u saopštenju. Nekoliko prijatelja objavljuje ljubavna sećanja na par na društvenim mrežama. „Kilen Schulte bi uvek komentarisala kako je lepo cveće ispred restorana“, napisala je jedna na Fejsbuku. „Tražila je pre nekoliko nedelja da izabere nekoliko za svoju ženu.

Bile su zaista zaljubljene i širile su toliko radosti oko sebe. Žao mi je što im se ovo dogodilo. Obe su bile apsolutno neverovatne duše. " Schulteova porodica je pokrenula GoFundMe kampanju kako bi prikupila novac kako bi je sahranili pored njenog brata, Mackeona Daniela Schultea, u Billings -u. Njenog brata je prijatelj ubio 2015. godine u 15. godini. Kampanja je premašila svoj cilj, a sredstva će biti podeljena sa Mišelinom porodicom, prenosi GoFundMe.

(Espreso / Yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.