EVAKUISANI ĐACI IZ ŠKOLE U TENESIJU! Postoji opasnost od naoružane osobe koja je pucala u drugom okrugu
Škola/ilustracija, Foto: Printcreen/Youtube

strah

EVAKUISANI ĐACI IZ ŠKOLE U TENESIJU! Postoji opasnost od naoružane osobe koja je pucala u drugom okrugu

Prema izjavama zaposlenih u ovoj srednjoj školi, deca su evakuisana do svojih roditeljskih domova blindiranim vozilima američke Nacionalne garde

Objavljeno:

Zbog jutrošnje dojave da naoružana osoba puca u jednoj srednjoj školi u okrugu Hokins, na severozapadu američke savezne države Tenesina, pokrenuta je hitna akcija lokalnih snaga bezbednosti, uvedena je vanredna situacija, a đaci evakuisani.

Na dojavu je odgovorilo najmanje pet bezbednosnih službi, među njima i pripadnici Nacionalne garde, a lokalna hitna pomoć je potvrdila za televiziju iz Noksvila da je angažovano više ambulatnih kola koja su prevozila pacijente iz škole, prenosi AP.

"Imali smo vanrednu situaciju u srednjoj školi. Naša najveća briga u ovom trenutku je bezbednost naših đaka i nastavnog osoblja. Molimo sve da se ne približacaju ovom delu grada i da dozvole bezbednosnim službama da obave svoj deo posla", navodi se u saopštenju lokalnih vlasti okruga Hokins, preneo je ranije CNN.

Prema izjavama zaposlenih u ovoj srednjoj školi, deca su evakuisana do svojih roditeljskih domova blindiranim vozilima američke Nacionalne garde.

Pomoćnica načelnika policije u okrugu Hokins potvrdila je da su vanredne mere ukinute za ostale škole na tom području, ali da će u večernjoj školi ostati na snazi do daljeg i dodala da nije upoznata s razlozima za evakuaciju i vanredne mere.

(Espreso/Blic/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.