KAO ŠARGAREPA: Zašto je Tramp narandžast u licu?
Foto: AP

O čemu se radi

KAO ŠARGAREPA: Zašto je Tramp narandžast u licu?

Amerikanci zaslužuju odgovor na pitanje zbog čega na javnim nastupima Donald Tramp deluje kao da je pojeo previše šargarepe, piše "Business Insider"
Objavljeno:

Republikanski predsednički kandidat, Donald Tramp, privlači pažnju medija šta god da uradi ili kaže. Pisalo se o njegovoj majci, supruzi, kontroverznim izjavama, pa čak i o njegovoj kosi. Tako su se mediji ovih dana zapitali: zašto je njegova koža toliko narandžasta?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Amerikanci zaslužuju odgovor na pitanje zbog čega na javnim nastupima Donald Tramp deluje kao da je pojeo previše šargarepe, piše "Business Insider".

Iako je nemoguće dati neki odgovor sa totalnom sigurnošću, brojni šminkeri i stručnjaci za negu kože smatraju kako je za narandžastu nijansu odgovorno loše sredstvo za samopotamnjivanje.

- Siguran sam da Tramp koristi pogrešno sredstvo za samopotamnjivanje u spreju. Pre nanošenja, na oči stavlja zaštitne naočare, pa mu se zbog toga oko očiju pojavljuje hiperpigmentacija - kaže Džejson Keli, šminker.

Ostali stručnjaci takođe tvrde da Tramp koristi pogrešnu nijansu spreja.

- Prilikom nanošenja spreja ili bilo kog drugog proizvoda za samopotamnjivanje morate da budete izuzetno vešti i naravno stručni - objašnjava Dante Ficpatrik, direktor u kompaniji "Beach Bum Tanning".

foto: Reuter

On dodaje kako Tamp očigledno koristi nijansu koja mu ne odgovara i pritom sredstvo pogrešno nanosi na lice.

Televizijsko osvetljenje dodatno menja boju tena i naglašava lošu šminku.

Stručnjaci Donaldu Trampu savetuju da izabere boju koja više odgovara prirodnoj boji kože i potraži pomoć profesionalaca ili da jednostavno prestane da koristi preparate i pojavi se pred ljudima u svom prirodnom izdanju.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.