NADROGIRALA SE PA UTOPILA SOPSTVENO DETE: Kupala se da mališanom, pa zaspala, HORORČINA!
Zatvor, Foto: Vladimir Sporčić, Ilustracija

TRagedija

NADROGIRALA SE PA UTOPILA SOPSTVENO DETE: Kupala se da mališanom, pa zaspala, HORORČINA!

Ansli Nikol Brantli, iz Alama, privedena je u petak i optužena za ubistvo drugog stepena i okrutnost nad detetom drugog stepena

Objavljeno: 20:24h

Prema izveštajima, devetnaestogodišnja žena iz Gruzije koja se drogirala utopila je jedanaestomesečnog bebu dok se kupala sa njom.

Ansli Nikol Brantli, iz Alama, privedena je u petak i optužena za ubistvo drugog stepena i okrutnost nad detetom drugog stepena.

Smatra se da je dečak umro nakon što je detetova majka, koja je bila pod dejstvom alkohola, zaspala dok se kupala sa dečakom.

Kada se tinejdžerka probudila, otkrila je da se njen sin utopio. Izvršenje naloga za pretres kuće dovelo je do otkrivanja metamfetamina u stanu, izvestio je The Nevnan Times-Herald.

Prema izveštaju o hapšenju, istraga je počela 9. juna, kada su poslanici iz kancelarije šerifa okruga Koveta odgovorili na poziv o detetu koje ne reaguje u kući na ulici Lasete.

Kada je prvi zamenik stigao, vatrogasna jedinica okruga Koveta već je bila na licu mesta i izvršila je CPR nad bebom. Jedan od vatrogasaca rekao je poslaniku da su usisali puno vode iz detetovih pluća i prevezli ga u obližnju bolnicu Pijemont Nevnan.

Beba je kasnije tog dana proglašena mrtvom u bolnici.

Toksikološka ispitivanja su u toku

Tokom istrage, policija je otkrila da je žena uzimala drogu pre nego što je ušla u kadu sa svojim sinom i zaspala.

Majka tinejdžerka je procesuirana i zadržana je u zatvoru okruga Koveta.

Bonus video:

00:37

RAZOTKRIVAO KRIMINALCE, ISTRAŽIVAO OTMICU HAJNEKENA I UBISTVO KENEDIJA Ko je holandski novinar kome je sinoć PUCANO U GLAVU?

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.