Kastriramo pedofile i gotova stvar! Indonezija ima DRASTIČNE MERE da ih zbriše! (VIDEO)
Foto: Profimedia

surove kazne za seksualne zločine

Kastriramo pedofile i gotova stvar! Indonezija ima DRASTIČNE MERE da ih zbriše! (VIDEO)

- Bićemo veoma strogi. Donosićemo maksimalne kazne za seksualne zločine! Hemijska kastracija će smanjiti zločine i vremenom će ih izbrisati - indonežanski predsednik
Objavljeno: 11:11h

Predsednik Indonezije Džoko Vidodo izjavio je da će novim zakonom o hemijskoj kastraciji pedofilija u toj zemlji biti potpuno "izbrisana".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Vidodo je u intervjuu za Bi-Bi-Si rekao da Indonezija poštuje ljudska prava, ali da "neće biti kompromisa", kada je u pitanju kažnjavanje seksualnih zločina.

foto: Reuters

- Bićemo veoma strogi. Donosićemo maksimalne kazne za seksualne zločine. Po mom mišljenju, hemijska kastracija, ako je budemo stalno primenjivali, smanjiće seksualne zločine i vremenom će ih izbrisati, rekao je Vidodo.

U Indoneziji je ranije ovog meseca usvojen zakon kojim je odoborena hemijska kastracija za pedofile. Zakon je izazvao oštru debatu u parlamentu, a indonežansko udruženje lekara je saopštilo da njegovi članovi ne treba da budu uključeni jer ta procedura krši lekarsku etiku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.