Simpatični dečkić je nestao na letovanju PRE 25 GODINA! Svi mislili da je otet, a sada je otkrivena PRAVA ISTINA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Arhiva / South Yorkshire police

REŠENA DUGOGODIŠNJA MISTERIJA

Simpatični dečkić je nestao na letovanju PRE 25 GODINA! Svi mislili da je otet, a sada je otkrivena PRAVA ISTINA! (FOTO) (VIDEO)

Posle tragedije policija je objavila da je dečak, najverovatnije, umro u nesreći u blizini mesta njegovog nestanka...
Objavljeno: 09:59h

Ben Nidam iz britanskog Šefilda imao je nepune dve godine kada je 1991. nestao na grčkom ostrvu Kos. Policija je 25 godina nakon tragedije objavila da je dečak najverovatnije umro slučajno u nesreći u blizini mesta njegovog nestanka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Tokom istrage koju smo sproveli tokom poslednjih 19 meseci, odbacili smo veliki broj teorija o tome šta se dogodilo Benu, a o kojima se nagađalo u proteklih više od 20 godina. Moj tim i ja svesni smo da su radne mašine, kao i veliki bager, bili korišćeni da bi očistili područje iza kuće na farmi koju je porodica Nidam renovirala 24. jula 1991. Verujem da je Ben preminuo zbog nesreće na imanju u grčkom selu Iraklis, gde je poslednji put viđen kako se igra - izjavio je u ponedeljak detektiv Jon Kusins koji je vodio istragu.

Prijatelj vozača bagera koji je čistio područje iza kuće na dan kada je dečak nestao veruje je da je možda on kriv za Benovu smrt. Vozač Konstantinos Barkas punu istinu o Benovoj smrti poneo je sa sobom u grob, nakon što je prošle godine preminuo od raka.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.