4 osobe poginule na festivalu u Sad Dijegu: Na njih je PAO KOMBI sa nadvožnjaka! (FOTO)
Foto: Print Screen Twitter

velika tragedija festivala

4 osobe poginule na festivalu u Sad Dijegu: Na njih je PAO KOMBI sa nadvožnjaka! (FOTO)

Vozač, inače pripadnik američke mornarice Ričard Antoni Sepolio, izgubio je kontrolu nad volanom i pao sa nadvožnjaka visine od 18 metara u park
Objavljeno: 11:25h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Četvoro ljudi je poginulo, a devetoro je ranjeno kada je pik-ap kombi na nadvožnjaku u San Dijegu izgubio kontrolu, probio ogradu i srušio se na ljude koji su se okupili na festivalu ispod nadvožnjaka.

MEĐUNARODNI INCINDENT: Rusi pucali na severnokorejski brod, nekoliko mrtvih! (FOTO)

Vozač kombija, 25-godišnji Ričard Antoni Sepolio, pripadnik američke mornarice, izgubio je kontrolu nad volanom i pao sa nadvožnjaka visine od 18 metara u park Čikago, izjavio je policajac kalifornijske saobraćajne patrole Džejk Sančez.

HITNA NAREDBA: Ovaj telefon ne sme da se unosi u avione, izaziva eksplozije i... (FOTO)

- Sepolio je prebačen u bolnicu zbog teških povreda nakon čega će biti uhapšen zbog sumnje da je vozio pod uticajem opijata što je izazvalo pogibije i povrede, rekao je policajac.

Posmatrači kažu da je kombi pao na šator postavljen za motociklističke vožnje za vreme koncerta kao i da je u šatoru bilo više stotina ljudi.

- Sve se dogodilo neverovatno brzo. Kombi je preleteo binu i pao na ljude koji su stajali ispred- izjavio je jedan očevidac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.