Zgrabio mi je grudi, bio je kao hobotnica! Šokantne izjave žena urnišu Trampa! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

TRAMPOVE ŽRTVE

Zgrabio mi je grudi, bio je kao hobotnica! Šokantne izjave žena urnišu Trampa! (FOTO) (VIDEO)

Njujork tajms je u sredu objavio ispovest dve žene koje su prvi put javno progovorile o Trampu kao seksualnom predator
Objavljeno: 11:00h

Dve žene optužile su kandidata Republikanske stranke na američkim predsedničkim izborima za "neprimereno dodirivanje" objavio je Njujork tajms, dok su predstavnici kampanje Donalda Trampa pisanje njujorškog dnevnika nazvali "fikcijom i klevetama".

HVATAM IH ZA PI*KU: Predizborni skandal u Americi, procureo snimak na kojem Tramp ponižava žene! (VIDEO)

U tekstu se navodi da dve žene tvrde da ih je Tramp dodirivao na neprimeren način i protiv njihove volje, prenose agencije.

Ovo je udata žena koju je Tramp pokušao da IZ*EBE!

Nakon što je prošle nedelje u javnost isplivao skandalozan snimak u kojem Donald Tramp u društvu tadašnjeg voditelja televizijske emisije "Access Hollywood" krajnje vulgarnim jezikom govori o ženama i njegovom ponašanju prema njima, republikanski predsednički kandidat je u više navrata, kao i u debati s Hilari Klinton, opovrgnuo da je zaista radio ono čime se hvalio.

Republikanci okrenuli leđa Trampu, traže Pensa! Tramp poručuje: Neću odustati! (FOTO) (VIDEO)

Njujork tajms je u sredu objavio ispovest dve žene koje su prvi put javno progovorile o Trampu kao seksualnom predatoru, baš onakvom kakvim je sebe u snimku opisao, iako tvrdi da je to sve zapravo bio "muški razgovor iz svlačionice".

foto: Reuters

Tramp je u spornom snimku rekao da ga lepe žene automatski privlače.

- Samo krenem da ih ljubim. Kao magnet. Samo ljubim. Ne trošim vreme. A kad si slavan, daju ti da im to radiš. Možeš da im radiš što god želiš. Uhvatiš ih za pi**u. Bilo šta - rekao je Tramp, otkrivajući pritom da je u tom stilu navalio na televizijsku voditeljku Nensi O'Del.

- Navalio sam na nju jako, zapravo poveo sam je u šoping. Trebao joj je neki komad nameštaja. Rekao sam joj da ću joj pokazati gde ima lepog nameštaja. Navalio sam na nju kao lud. Ali nisam uspeo, a i bila je u braku - rekao je između ostalog.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.