Trampova slamka spasa: Bil Klinton je silovatelj!
Foto: Fonet

osuo paljbu

Trampova slamka spasa: Bil Klinton je silovatelj!

Nova Trampova strategija je, kako se navodi, pokušaj da se izvuče nakon objavljivanja video - snimaka iz 2005. u kojima koristi vulgarne termine na račun žena
Objavljeno: 19:19h

Tokom predstojeće druge debate sa Hilari Klinton, Donald Tramp neće oklevati da govori o ženama koje je njen suprug silovao, seksualno zlostavljao i napadao.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo je rekao sadašnji savetnik republikanskog predsedničkog kandidata, a bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Đulijani.

Tramp je u subotu retvitovao nekoliko postova Huanite Brodrik čije optužbe da ju je Bil Klinton silovao 1978. godine nikada nisu proverene pred sudom. Klinton je dugo negirao njene tvrdnje, navodi AP.

Republikanci okrenuli leđa Trampu, traže Pensa! Tramp poručuje: Neću odustati! (FOTO) (VIDEO)

foto: AP

Nova Trampova strategija je, kako se navodi, pokušaj da se izvuče nakon objavljivanja video - snimaka iz 2005. u kojima koristi vulgarne termine na račun žena. - Obe strane imaju grehe. Kako bi bilo da to ostavimo po strani - rekao je Đulijani za En-Bi-Si.

De Niro osuo paljbu po Trampu! Želim tu budalu da udarim u lice! (VIDEO)

Druga debata biće održana u devet sati uveče po američkom vremenu. Sve veći broj visokih zvaničnika Republikanske stranke uskraćuje podršku Trampu, posle objavljivanja snimaka. Tramp je istakao da se nikad neće povući iz trke za Belu kuću i da nikad neće izneveriti svoje glasače, preneo je britanski Bi-Bi-Si. Poslednji koji su uskratili podršku američkom milijarderu su bivši republikanski predsednički kandidat Džon Mekejn i bivša državna sekretarka Kondoliza Rajs.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.