Ima 200 milijardi dolara i putuje kroz vekove! 10 bizarnih priča o Putinu (FOTO) (GIF) (VIDEO)
Foto: AP

DANAS MU JE SREĆAN DAN

Ima 200 milijardi dolara i putuje kroz vekove! 10 bizarnih priča o Putinu (FOTO) (GIF) (VIDEO)

On je već sada jedan od najznačajnijih ljudi u istoriji Rusije. I ceo svet ga se plaši!
Objavljeno: 16:32h

Devedesetih ulazi u politiku, a na glavnu scenu izašao je nakon što ga je 1999. godine Boris Jeljcin, na iznenađenje svih, imenovao za premijera. Kao vođa se nametnuo posle ruskih vojnih intervencija u Čečeniji i na Kavkazu, a dužnost predsednika preuzeo je nakon Jeljcinove ostavke poslednjeg dana 1999. godine. Od tada pa do danas, Putin je pobedio na svim izborima na koje je izašao (2000, 2004 i 2012. godine). Bogat kao Putin: Da li znate šta sve poseduje ruski predsednik? (FOTO)

Oko lika i dela ruskog predsednika provlače se mnoge kontroverze, priče, debate i teorije zavere. S obzirom da je danas dan njegovog rođenja, spremili smo jedan poklon-tekst: listu 10 najneverovatnijih priča o njemu.

foto: Espreso

1. Najbogatiji čovek na svetu

Neke glasine kažu da bogatstvo Vladimira Putina iznosi preko 200 milijardi dolara, što bi bilo skoro duplo više od najbogatije osobe na svetu, Bila Gejtsa. Ruku na srce, ne bi čudilo da najmoćnija osoba Rusije ima ovoliko bogatstvo. On, međutim, tvrdi da poseduje svega 3.6 miliona rubalja (oko 100 hiljada dolara).

foto: Profimedia

2. Besmrtan

Neverovatne slike Putinovih dopelgangera iz različitih istorijskih perioda mnoge je nagnalo da posumnjaju da li je on uopšte čovek, ili možda vampir, vanzemaljac...

foto: Espreso
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.