NASA zabeležila, pa sakrila snimak NLO? Ovo dokazuje da nismo sami! (VIDEO)
Foto: Giphy

Neko nas posmatra

NASA zabeležila, pa sakrila snimak NLO? Ovo dokazuje da nismo sami! (VIDEO)

Ubrzo nakon što se objekat pojavio u kadru NASA prekinula je snimak što je teoretičarima zavere bilo dovoljno
Objavljeno:

Ponovo padaju optužbe na račun NASA za skrivanje dokaza o postojanju NLO, a live stream iz Međunarodne svemirske stanice (ISS) prikazuje nešto za šta se sumnja da je neidentifikovani objekat.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jutjub kanal Streetcap1, koji ima se bavi konstatnim posmatranjem svemira i koji ima skoro 40.000 pretplatnika, tvrdi da je neka vrsta objekta "iz drugog sveta" uočena kako leti pored ISS tokom live stream-a koji je emitovan 30. septembra.

foto: Printscreen youtube/Steetcap1

Dok skeptici kažu da je svetlost zapravo samo odbljesak, na kanalu Steetcap1 negiraju to i ističu kako je "neidentifikovani objekat je svetliji na levoj strani zbog svetlosti od Sunca". Ono što je Steetcap1 posebno naglašava jeste da je ubrzo nakon što se objekat pojavio u kadru, NASA prekinula snimak. To je, naravno, bilo sasvim dovoljan dokaz onima koji veruju u NLO da je ta agencija pokušava da prikrije postojanje vanzemaljskog života.

Inače, NASA je u julu objavila da planira da postepeno ukida ISS live stream na njihovom sajtu, što je razljutilo one koji ga prate u potrazi za znacima života iz svemira.

Naravno, i to je bio argument protiv NASA da pokušavali da sakrije dokaze o vanzemaljskim životom.

(Espreso.co.rs / RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.