OGLASIO SE BOLSONARO! NJEGOVA NAJNOVIJA IZJAVA ŠOKIRALA SVET: Govorio o KORONI i njenom nastanku
Žair Bolsonaro, Foto: EPA-EFE/JOEDSON ALVES

DA LI JE MOGUĆ?

OGLASIO SE BOLSONARO! NJEGOVA NAJNOVIJA IZJAVA ŠOKIRALA SVET: Govorio o KORONI i njenom nastanku

Bolsonaro i njegovi saradnici i u prošlosti su davali izjave o Kini koji su ponekad narušavali odnose s najvećim trgovinskim partnerorm Brazila

Objavljeno:

Brazilski pedsednik Žair Bolsonaro izjavio je da je novi korona virus možda napravljen u laboratoriji kako bi se vodio "biološki rat".

On je objasnio da je to novi virus i da "niko ne zna da li je nastao u laboratoriji ili zato što je neki čovek pojeo životinju koju nije trebalo da pojede".

"Ali vojska zna sve o hemijskiom, biološkom i radiološkom ratu. Da li je moguće da vodimo novi rat, pitam se. Čiji je bruto domaći proizvod najviše porastao", rekao je Bolsonaro.

Kako navodi Gardijan, iako brazilski predsednik nije direktno označio Kinu, ta zemlja je jedina članica G20 koja je prošle godine zabeležila rast.

Bolsonaro i njegovi saradnici i u prošlosti su davali izjave o Kini koji su ponekad narušavali odnose s najvećim trgovinskim partnerorm Brazila.

Brazilski predsednik je u martu smenio tadašnjeg šefa diplomatije Ernesta Arauža, koji je osudio "maoističku Kinu" i njen "plan za svetsku dominaciju".

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.