Da li su ovo Putinovi sinovi? Njegova ljubavnica se pojavila u javnosti sa dva dečaka! (FOTO)
Foto: Reuters

Tajna porodica?

Da li su ovo Putinovi sinovi? Njegova ljubavnica se pojavila u javnosti sa dva dečaka! (FOTO)

Bivša ruska ritmička gimnastičarka Alina Kabajeva (33), za koju se priča da ima porodicu sa Vladimirom Putinom pojavila su u moskovskoj Areni sa dva dečaka
Objavljeno: 16:12h

Vladimir Putin ima skrivanu porodicu, a sada je otkriveno i da ima dva sina! Tako barem tvrde britanski mediji pozivajući se na fotografije na kojima je bivša ruska ritmička gimnastičarka Alina Kabajeva, za koju se već dugo spekuliše da je ljubavnica prvog čoveka Rusije, sa dva dečaka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kabajevu sa Putinom povezuju još od 2008. godine a uslikana je u Megasport areni u Moskvi. Neki svedoci tvrde da je glamurozna šampionka nosila venčani prsten koji je pokušavala da sakrije od kamera a Putin, koji je razveden već tri godine, ne daje komentare u vezi sa privatnim životom.

Iako je Kabajeva više puta demantovala vezu sa Putinom spekulacije su nastavljene, pa su je čak povezivali i sa jednim ruskim moćnikom. Ipak, nijedna od ovih tvrdnji nije potvrđena.

Kabajeva je nosila elegantnu crnu haljinu, a slikala je svoje dečake sa šampionom u klizanju Jevgenijem Pluščenkom i legendarnim gimnastičarem Aleksejem Nemovim. S obzirom da je njen privatni život strogo čuvana tajna, ona nije potvrdila da je u srodstvu sa dečacima.

Pojedini portali tvrde da ona sigurno ima decu, ali da je otac misterija a kada se Kabajeva pojavi u javnosti to je uvek sa velikim brojem telohranitelja.

Sem medija Kabajevu i Putina je povezivao i bivši KGB špijun Aleksandar Lebedev a spekulisalo se i da je bila trudna prošlog maja, kada je prisustvovala ženskom gimnastičkom takmičenju u Moskvi, gde je nosila crvenu haljinu koja je očigledno skrivala trudnički stomak.

Oktobra iste godine, ona je primećena kako po prvi put nosi prsten na desnoj ruci.

(Espreso.co.rs / Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.