Skandalozno! Tramp otpušta ružne žene!
Foto: Reuters

bira samo najlepše

Skandalozno! Tramp otpušta ružne žene!

Poslednjih godina menadžment je imao i nekoliko tužbi u kojima su zaposlene imale problem sa vremenom za pauze za ručak ili odmorom
Objavljeno: 11:55h

Opšte je poznato da milijarder obožava skupe stvari i lepe žene, jer luksuz je njegov način života. Ipak, Donald Tramp je ovog puta otišao još dalje i izadao veoma zanimljivu naredbu u svom Trump National Golf klubu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, on je od odlučio da se otpuste sve žene za koje smatra da nisu dovoljno privlačne. Menadžment je potvrdio da je republikanac zvanično tražio da se otpuste svi iz ženskog osoblja ukoliko nisu dovoljno privlačne.

Svi pričaju o debati, ali je jedna reč otkrila koliko Amerikanci nemaju pojma! (FOTO) (VIDEO)

Bivši direktor Hejli Stroizer je potvrdio da je u više navrata prisustvova situacijama u kojima je Tramp komentarisao da neka od hostesa treba da dobije otkaz na račun fizičkog izgleda.

Prema njegovim rečima to se dešavalo gotovo svaki put kada bi Tramp dolazio u Trump National Golf klub, a menadžeri su onda kao rešenje samo zamenili smene devojkama kako ih republikanac ne bi sretao kada dođe.

foto: Reuters

Poslednjih godina menadžment je imao i nekoliko tužbi u kojima su zaposlene imale problem sa vremenom za pauze za ručak ili odmorom. U 2013. godini, oni su se nagodili gotovo svaki put na sudu i pristajali da plate 475.000 dolara.

Ipak, posebne tužbe koje se odnose na tretman žena ostale su poverljive, pa tako nema zvaničnih informacija o uslovima sporova.

Bilo kako bilo, izgleda da će Tramp uvek biti kontroverzan, ali ostaje i pitanje kako će se ova njegova politika poslovanja sprovoditi ukoliko on bude izabran za predsednika.

(Espreso.co.rs / alternet.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.